Született feleségek 7X16 Az élet értelme (Searching)

Az előző rész nagyon izgalmasan zárult, mert Susan egyszercsak elájult és nem árulták el, hogy mi történt vele. Paul kidobta feleségét, és Bree szakított fiatal, jóképű pasijával. Nos ebben a részben vannak megható, izgalmas és vicces jelenetek is, úgyhogy nekem nagyon tetszett.

Különböző fajta szülők vannak: akik megmondják gyereküknek, hogy mit csináljon, akik mindent ráhagynak a gyerekre, akik megfojtják gyereküket a szeretetükkel stb. Most kétféle szülői magatartás mérkőzik meg. Az iskolában ugyanis tehetségkutató versenyt rendeznek: Lee-ék újdonsült kislánya (Isabella Acres) hegedűkoncerttel készül, amire maga Lee (Kevin Rahm) készíti fel. Gaby (Eva Longoria) azt tanácsolja a friss apukának, hogy ne akarja megmondani a lánynak, mit csináljon. Ő abban hisz, hogy hagyni kell kibontakozni a gyereket. Juanita-t (Madison De La Garza) is eszerint neveli, aki ennek következtében, minden sportba, hobbiba belekezd, majd néhány hét, esetleg hónap után abbahagyja. Most azonban Gaby fel akarja venni a kesztyűt Lee-vel, így ráveszi Juanitát, hogy tartson ki egy hobbi mellett. Ő a szteppet választja. Gaby életre szóló leckét kap a tehetségkutató estéjén...

Lynette (Felicity Huffmann) kipakolja az ikrek szobáját, akik ugyebár az előző részben felnőtt életbe kezdtek. Renee (Vanessa Williams) is segít neki, és eközben rájön, hogy ő maga is szeretne anya lenni. Lynette először kineveti, aztán rábízza a kislányát. Renee-nek sajátos elképzelései vannak a gyereknevelésről, a gyerekfelügyeletről... Vicces részeket köszönhetünk neki.

Susan (Teri Hatcher) állapota rosszabbra fordul, de nem tudják az orvosok sem, hogy mitől. Annyi biztos, hogy mielőbb szükség lenne a veseátültetésre. Mivel Susan orvosa azt tanácsolja, most tegyen meg mindent, amit eddig nem sikerült, ebből következtethetünk, hogy nagy a baj. Susan életveszélyben van. Mike (James Denton) és Susan fergeteges pikniket szeretnének eltölteni a közeli parkban, de minden balul sül el... Ennek következtében nekünk mókás pillanatokat szereznek.

Bree (Marcia Cross) rájön, hogy az élete értelmetlen: elvesztette a céget, a gyerekei nem törődnek vele és mostmár Keith-el sem lehet boldog. Új célkitűzése, hogy barátnőjének segítsen. először csak finoman próbálkozik, majd durvább (de annál viccesebb) eszközök bevetésével.

Úgy fest, hogy két széplaki személy is megfelel vesedonornak, de vajon ki olyan elszánt, hogy odaadja a veséjét? Az epizód vége is sok izgalmat ígér, mivel ismét elsül egy pisztoly...

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről