Született feleségek 7x04 The Thing That Count's is What's Inside

Az epizód magyar címe: Csak a belbecs számít. Vagy talán mégsem? Talán számít az is, hogy mi a munkád? Mit gondolnak rólad mások? Hány éves vagy és hogy nézel ki? Nos igen: a Lila Akác köz lakóinak nagyon is számítanak ezek a dolgok. Ez nekünk csak jó, mert újabb remek poénokkal szolgálnak.

Talán most már elárulhatom, hogy az én kedvenc karakterem Susan azaz Teri Hatcher, aki ebben az epizódban (ismét) hatalmas kalamajkába keveredik és szokásához híven még jobban nehezít saját helyzetén. Akik látták az évad előző részeit, vagy elolvasták itt nálunk azok már tudják, hogy Susannak új állása van, pontosabban másodállása. Méghozzá hiányos öltözékben takarít egy webkamera előtt. Főbérlője vezette eddig a vállalatot, de a hölgy most túladott a cégen, az új vállalat pedig óriásplakáttal akarja hirdetni a honlapot Széplakon. Találjátok ki, hogy van ezen a több méter széles plakáton fehérneműben? Pontosan. Susan az. A mi kis mókamesterünk mindent, de tényleg mindent megtesz azért, hogy ez a plakát ne kerüljön nyilvánosságra. Még a saját testi épségét sem kíméli. Végül hatalmas árat fizet a plakátok leszedéséért. De már késő, valaki felfedezi Susan titkát. Azt még nem tudjuk, hogy ki, mert csak a kezét látjuk...

Bree (Marcia Cross) és Renee (Vanessa Williams) eközben Keith (Brian Austin Green) kegyeiért versenyez: felváltva randiznak vele. Egy este Renee Keith-el távozik a bárból, ezt pedig Bree nem akarja annyiban hagyni. Kétségbeesett lépésre szánja el magát, de Renee átlát a szitán. Mégsem haragszik (egy kis idő után) Bree-re, átadja neki a jóképű építőmestert. De vajon meddig tart majd Bree és a nála jóval fiatalabb Keith kapcsolata?

Lynette (Felicity Huffman) szembesül vele, hogy minél több gyereke van az embernek, annál kevesebb ideje jut saját magára. Egy véletlen folytán támad az a remek ötlete, hogy Penny (Darcy Rose Byrnes) már elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon a kishúgára. Egy reggeli futás olyan hosszúra nyúlik, hogy a kislány kénytelen magával vinni a kisbabát az iskolába. Talán ideje lenne felfogadni egy dadát?

Gaby (Eva Longoria) ebben a részben végre megismeri vér szerinti kislányát, és rögtön nagyon egymásra hangolódnak. De Gaby és Carlos (Ricardo Chavira) tudják, hogy nagyon veszélyes játékot űznek. Juanitának (Madison de la Garza) semmit sem szabad megsejtenie, mert azzal végzetes sebet ejtenének a kislányon. Vajon menni fog?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről