Született feleségek 8X02-8X03

Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a sorozat készítői által beígért izgalmak mind-mind egy dolog körül fognak koncentrálódni, a gyilkosság körül... Minden epizódban adagolnak valami pici részletet, amiből arra következtetek, hogy előbb-utóbb mindenre fény derül. Vajon úgy búcsúztatják el a feleségeket, hogy mindannyian börtönbe kerülnek???

8X02 Making the Connection

Az előző részben említettem, hogy Bree (Marcia Cross) fenyegetőlevelet kapott. Nos kiderül, hogy a levél szövege pontosan olyan, amilyet Marie Alice kapott az öngyilkossága előtt. Bree a levéllel egyenesen a városi börtönbe lohol, Paul Younghoz (Mark Moses). Először őt gyanúsítja, aztán csak segítséget kér tőle. Paul felkapja a vizet, de később elmondja Breenek, hogy Chuck nyomozó (Joanthan Cake) is ismerte Marie Alice levelét. Vajon Chuck küldte a levelet?

Susan (Teri Hatcher) nem tud túllépni a bűntudat. A boltból kilépve nála marad egy kifizetetlen áru, ami miatt a biztonsági őr követi őt. Susan nem jön zavarba a büntetés hallatán, sőt tetszik neki. Az egész részben kisebb-nagyobb "bűncselekményeket" követ el a remélt büntetés miatt. Az epizód legviccesebb jeleneteit köszönhetjük Susannek. Végül Susan tényleg bajba kerül, olyannyira, hogy lecsukják. Mivel Mikenak (James Denton) nem szólhat, ezért Carlost (Ricardo Chavira) kéri, hogy segítsen. Úgy fest ők ketten egészen egymásra találnak...

Tom (Doug Savant) elköltözik otthonról, emiatt lynette (Felicity Huffman) és Tom versenyezni kezdenek egymással. Ki a jobb szülő? Ki a "józsaru" és ki a rossz? A dolgok elfajulnak, és Parker (Zane Huett) bajba kerül a szülei gyerekessége miatt. 

Gaby (Eva Longoria) aggódni kezd a szexuális életük miatt, a gyilkosság óta nem volt köztük semmi Carlos-szal. Gabynak (mint mindig) terve van a férje szexuális étvágyának felélesztésére.

Renee (Vanessa Williams) még mindig az új szomszéd, Ben (Charles Mesure) meghódításán dolgozik. Még azt is megpróbálja elhitetni a férfival, hogy szeret öregekről gondoskodni. Persze Ben rájön a turpisságra és megszívatja Bent. Nekem ez a fickó továbbra is gyanús..

8X03 Watch While I Revise the World

Bree és Gaby nyomozni kezdenek Chuck után, hogy vajon ő küldte-e a levelet. A nyomozásnak szakítás lesz a vége, pedig a férfi éppen lánykérésre készült. Chuck megfenyegeti Breet.

Mike rájön Carlos és Susan találkáira, sőt meg is veri a férfit. Úgy döntenek itt az ideje, hogy Mike megtudja a teljes igazságot.

Lynettet meglátogatja a húga, akit éppen eljegyeztek. A csaj pasija szektás, nem iszik alkoholt, nem eszik meg szinte semmit, viszont sokat imádkozik, meditál. A férfi azonban elbizonytalanodik, amikor meglátja leendő feleségét Lynette-el veszekedni. Lynette úgy dönt megmenti húga kapcsolatát.

Az epizód legjobb jeleneteit Leenek köszönhetjük, aki féltékenykedik. De nem Bobra, hanem Renee-re. Hogy miért? Nos Lee megkéri, hogy vigye el a lányát melltartót vásárolni, mert ő képtelen rá. A dolog túl jól sül el, és a kislány nagyon megszereti Reneet.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről