Supernatural 5x05 - Fallen idols

Vágjunk is bele a közepébe.

Az előző részek jobban tetszettek. Azt hittem legalább kapunk egy vicces és abszurd epizódot, amilyenből már régen volt a kínálatban. Biztos mindenki tudott róla, hogy Paris Hilton fog feltűnni ebben, épp ezért gondoltam, hogy nem lesz túl komoly.

Nem is lett az, de alul múlta a várakozásaimat.

Még akkor is, ha olyan „sztár” vendégszereplőket láthattunk, mint Paris Hilton kisasszony, aki saját magát alakította és voltak meglehetősen érdekes (gúnyos) mondatai saját magáról.

Feltűnt továbbá Paul McGillion, akit a Csillagkapu fanok igazán jól ismerhetnek az Altantisból.

A tovább mögött találjátok a többi rajongót és bálványaikat...

Maga az ötlet nem volt rossz, csak a kivitelezés kicsit vérszegény lett. Amilyen nagy média visszhang kísérte Paris Hilton-t Odaát, annyira keveset láthattuk. Kb. 5 percre ugrott be, kétség kívül elfogadható volt az alakítása. A nagy PH fanoknak biztos örömteli volt ez a néhány röpke perc is, de én itt is szintén többet vártam.

Az alapszituációt úgy lehetve leginkább felvázolni, hogy egy nagyon öreg erdei „istenség” öli halomra az embereket és lakmározik belőlük úgy, hogy közben felveszi az illető kedvenc személyének a kinézetét.

Konkrétabban:

Akik ebben az epizódban öltek, illetve ölni próbáltak: James Dean, Abraham Lincoln, Gandhi, Paris Hilton.

Sokkal többet nem is lehet elmondani a történetről, minden magáért beszél. Mellékvágányként bekapcsolódhattunk a két testvér „rivalizálásába”. Úgy értem, hogy próbálják elfogadni egymást, nem hibáztatni senkit, tiszta lappal kezdeni, de ez nem könnyű. Főleg Dean az, aki makacs és csak nehezen enged. Sam teljesen racionálisan gondolkodik, ezért szimpatikusabb is az ő látásmódja. A bátyja ennél nehezebb típus, még egy jövőben tett kirándulás után is, mint legutóbb. A végén azonban ő is nyitott öccse felé. Úgy tűnik a „Dinamit Duó” innentől újra szárnyal.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a záró képsorok egy „coming soon” felirattal kezdődtek, amelyek utalnak az elkövetkező epizódokra és helyenként meglehetősen érdekesek lesznek. Nem is tudom, hogy miért kaptuk ezeket az előzeteseket, azt hittem hirtelen, hogy lesz pár hét szünet, de az IMDB szerint lesz a következő héten is Supernatural.

Összességében egy közepesen gyenge random részt láthattunk, amelyet kissé feljavított a Supernatural-hatás.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről