Született feleségek 7x05 Let Me Entertain You

Már a magyar címből (Veszélyes vállalkozások) ki lehet következtetni, hogy ebben a részben megint lesz nevetés, bonyodalom stb. Ahogyan azt már megszoktuk a Lila Akác köz lakóitól. Bár az igazság az, hogy aki jelenleg a legveszélyesebb vállalkozásba kezd (a feleségek közül), az már egy ideje nem lakik a fehér kerítéses utcában.

Természetesen Susan Delfinoról (Teri Hatcher) beszélek, aki furcsa másodállást talált magának csak azért, hogy kirángassa családját a rossz anyagi helyzetükből. Mint már arról korábban beszámoltam, egy szexuális jellegű weboldal alapítójától kapott munkát. Susan abba akarja hagyni új munkáját a múltkori plakát ügy óta, de egy ügyfél Őt akarja, így utolsó projektként elvállalja. Nem sejti, hogy ki ül majd a webkamera előtt. Olyannyira nem, hogy amikor meglátja... Nos olyan Susan-hoz illő módon reagál, az egyik legjobb jelenet az epizódban. Susan tudja, hogy mostmár muszáj beszámolnia a többieknek (leginkább Mikenak) új munkájáról.

Lynette-hez (Felicity Huffman) megérkezik az anyósa, aki halálra kényezteti Tom-ot (Doug Savant). Reggelinél teljesen kiszolgálja a férfit, sütit készít a gyerekeknek. Tomnak az a remek ötlete támad, hogy ő vigyázhatna a legkisebb Scavora. Ezzel még végülis nem lenne gond, de nem sokkal a néni érkezése után, már kezdjük sejteni, hogy lesznek itt még gondok...

Gabrielle (Eva Longoria) és Renee (Vanessa Williams) egy gálaesten, ahol az egyik feleség, Emma Graham (Dana Glover) lép fel egymásnak esnek. Tépik egymás haját, karmolnak... Később tudjuk meg, hogy miért. Mondjuk várható volt, hogy előbb-utóbb egymásnak fognak esni. Mindketten elmondanak egymásnak egy-egy titkot, ám egyikük sem tudja magában tartani. Emiatt olyan mérgesek lesznek egymásra, hogy összeverekszenek.

Eközben Bree (Marcia Cross) rájön, hogy vannak bizonyos nehézségei annak, ha egy jóval fiatalabb sráccal jár valaki. Keith (Brian Austin Green) szinte éjjel nappal szexuális életet élne imádott nőjével, először Bree is partner ebben, de később már menni is alig bír...

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről