Született feleségek 7X14 Pillantás a múltba (Flashback)

A Lila Akác köz lakói is visszatértek tegnap este, aminek éppen itt volt az ideje, mert jó sok megválaszolatlan kérdés maradt, amikor májusban szabadságra mentek. Ezeket a kérdéseket meg is fogalmaztam az előző cikkemben, nem kaptunk mindre választ, de néhányra igen...

 

Susan (Teri Hatcher) még mindig vesére várakozik, és az orvosok nem biztatják. Nagy a valószínűsége, hogy évekig kell várólistán lennie. Susan eléggé kiborul a hír hallatán, és ekkor fut össze egy régi középiskolai osztálytársával, Monroeval (Dave Foley). Susan alig emlékszik a férfira, de annyira ki van borulva, hogy (szó szerint) elsírja neki a bánatát. Néhány nappal később úgy fest találtak egy vesét Susannak. A nő izgatottan rohan a kórházba, ahol kiderül, hogy Monroe ajánlotta fel a veséjét. De vajon miért? Elfogadható-e egy ilyen nagylelkű ajánlat?

Gaby (Eva Longoria) megkezdi a pszichológiai kezelést, amelyre Carlos (Ricardo Chavira) küldte el, miután kiderült a baba története. Gaby ezt is sajátos módon kezeli, összevissza beszél azokról az időkről, amikor modellkedett. A doktornő azonban a múltjára kíváncsi, a gyerekkorára. Úgy látszik ez kényes téma, mert Gaby láthatóan nem akar róla beszélni. Otthon mégis azt állítja, hogy jó volt a terápia. Aki nézi a Született feleségeket az sejti, hogy Gaby sumákol. De vajon Carlos is sejti?

Paul (Mark Moses) felkeresi Mike-ot (James Denton), hogy elmondja neki: valójában Zack (a közös fiuk) lőtt rá. Mike azt állítja, hogy Zack (Cody Kasch) Idaho-ban van, ami persze nem igaz. Kiderül, hogy Mike megszokta látogatni Zacket. Most is felkeresi és rájön, hogy a fiú drogozik. De vajon, hogy tudna rajta segíteni?

Lynettéket (Felicity Huffmann) meglátogatja "az ifjú" pár, azaz Lynette anyukája (Polly Bergen), és annak újdonsült milliomos, de gonosz férje (Larry Hagman). A látogatásnak furcsa kimenetele lesz...

Breet (Marcia Cross) újra felkeresi Keith (Brian Austin Green) exbarátnője (Rochelle Aytes), sőt megkéri, hogy egy kicsit vigyázzon Charlie-ra. A dolog pikantériája, hogy Keith is odamegy. Miután Bree együtt látja Keith-t és Charliet, úgy dönt, hogy színt vall. De vajon megbocsájt-e neki Keith?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről