Született feleségek 7X15 Búcsúlevél (Farewell Letter)

Most nem sok izgalom történt a Lila akác közben, inkább az érzelmi szálak domináltak. Én mondjuk jobban kedvelem azokat a részeket, mikor a humor, a szarkazmus vagy az izgalom vannak a középpontban. De azért a rész végén történt valami, amire nem kaptunk választ.

Bree (Marcia Cross) életben nagy változás történik, és ezt a nő (ahogyan mi is) előre sejti. Keith nem tud megbirkózni azzal, hogy néhány közös nap után Charlienak vissza kell utaznia az anyjával Miamiba. Keith (Brian Austin Green) arra kéri, Breet, hogy költözzenek oda, de a nő ezt nem akarja, neki Széplak az otthona. Keith ekkor úgy dönt, hogy egyedül ő sem megy, mert nem hisz a távkapcsolatokban.

Lynette (Felicity Huffman) és Tom (Doug Savant) azon dolgoznak, hogy az ikrek végre önállóvá váljanak és kirepüljenek a családi fészekből. El is költöznek, de maradjunk annyiban, hogy nem mennek túl messzire.

Susan (Terry Hatcher) rájön, hogy a betegségének tulajdonképpen előnyei is vannak, pl. elengedik a bírságot, vagy nem kell sorban állni. Reneével (Vanessa Williams) éppen egy étterembe akarnak bemenni, de Susan ájultan esik össze.

Gaby (Eva Longoria) terapeutája azt tanácsolja, hogy égesse el rossz emlékeit. Ezt szó szerint kell érteni. Menjen vissza szülővárosába és eressze el a rossz emlékeket. Gabyt igazi sztárként fogadják a kisvárosban, összefut egy régi ismerőssel.

Mike (James Denton) és Paul (Mark Moses) elviszik Zachet (Cody Kasch)az elvonókúrára, majd Paul kidobja a feleségét. Szó szerint...

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről