FlashForward 1x14 - Better Angels

Akárhányan is szidják a sorozatot, azt nekik is el kell ismerniük, hogy a FlashForward verhetetlen az epizódok végi WTF jelenetek terén. Az aktuális rész utolsó képsorai is olyanok voltak, hogy majd eldobtam az agyam.
Sőt, kifejezetten tetszetős volt a komplett epizód. A FlasForward valahogy mindig hozza a színvonalat.

Tovább...

A történések érdemi része Szomáliában játszódott, ahová már régóta el akartunk látogatni. A válaszokat ismét apró porciókban kaptuk meg. Minden részben felfednek előttünk valamit, amit eddig nem tudhattunk, mindig húznak valami váratlant.

Szóval a kis csapat elindult Afrikába nyomozgatni. Már az elején sejteni lehetett, hogy miért van szükség tolmácsra és biztonsági emberekre. Ők voltak azok a szereplők, akik betöltötték a hézagokat, ők haltak meg.

Mivel Afrika ezen része amúgy is kemény környék, nem okoz nagy meglepetést, hogy minden balul  sült el. Az 1991-es képsorokban látható kisfiú időközben felnőtt és egészen morcos gerilla lett belőle, aki előszeretettel lövöldözi az idegeneket. Rögtön kiszúrta, hogy nem a Vörös Panda nevű segélyszervezettől jöttek hőseink.

A férfi a kitekintésében látottakat akarta megvalósítani, csak éppen nem azt látta amit gondolt volna. Szerencsére Janis talpraesett volt és kihúzta az ügynököket a slamasztikából. A további jelenetek a tornyokban játszódtak. A kis csapat talált egy videokazettát, amelyen Dyson Frost (D. Gibbons) volt látható. Kiderült, hogy ugyanilyen ájulások voltak akkoriban ezen térségben és a „résztvevők” látták a két hét múlva történő eseményeket.

A legnagyobb jelenetet az epizód vége hozta, amikor Demetri tovább nézte a felvételt, újra megjelent Dyson Frost és egyenesen hősünkhöz beszélt. Hátborzongató.

A további történetszálak Amerikában játszódtak.

Mark és Charlie története emelkedik ki, ugyanis fény derült a kislány kitekintésére. Két férfit látott, akik közül az egyik azt mondta, hogy Mark Benford halott. Mint utólag kiderült az egyik férfi a drágalátos Vogel ügynök, aki ezek szerint nem a jó oldalon áll. Bár ez nem is lep meg annyira.

Összességében ismét egy kiváló rész, amely semmivel sem hozott kevesebb izgalmaz, mint elődeik. Várós a következő, nagyon.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről