FlashForward 1x18 - Goodbye Yellow Brick Road

Janis-központú rész volt a mostani. Főként az imént említett hölgyre fókuszáltak, de emellett még szerepet kaptak a szokásos problémák is. Sőt, a sztori is haladt tovább, szóval semmi ok a panaszra.

Tovább...

Elmesélték nekünk, hogy a csúnya, gonosz emberek hogyan szervezték be Janis-t még annak idején, hogy tégla legyen.

Sokat ugráltunk az időben, főleg a két évvel ezelőtti múltba, ahol minden elkezdődött. Megmutatták, hogy egy frissen kikerült újoncnak mennyire csábító, ha egy-két apróságért cserébe jó sok pénzt kap. Gondolom ez is úgy működik, hogy az elején még csak pár apróbb információt kell kicsempészni, relatíve magas áron. Utána már bedurvulnak a dolgok és eljut az ember odáig, ahonnan már nincs visszaút.

Az a felvetés is megállja a helyét, hogy semmi sem az, aminek látszik. Ezt is csak a vége felé lebegtették meg előttünk, hiszen egy két évvel ezelőtti visszatekintésben láthattuk, hogy Vogel ügynök arra ösztönözte Janis-t, hogy fogadja el az ajánlatot és legyen besúgó, de csak azért, hogy a gonoszok közelébe férkőzhessen.

Szóval igazából nem tudni, hogy a nő melyik oldalon áll, vagy inkább azt, hogy meddig menne el a bizalom megtartásáért. Ugyanis elég konkrét utasítást kapott: ölje meg Benford-ot.

No, meg ott van a másik oldal is, hogy Vogel ügynök se tűnik túlságosan hazafinak. Lehet, hogy Janis alaposan megüti majd a bokáját.

Mark nyomozása is haladt valamicskét, hiszen Frost utolsó szavait elemezve rájött, hogy a mozaik táblán található sakkfigura belsejében ajándék lapul. Egy gyűrű, ami megvédi az egyént az ájulástól a kitekintés idején. Azt ugye tudjuk már, hogy lesz/lesznek újabb ájulások.

Ezen kívül egy tervrajz is visszaköszönt, ami egy olyan szerkesztet ábrázol, ami megmondja mikor lesznek ájulások.

Kivételesen Olivia sztorija is érdekes volt
, köszönhetően James Callis-nek, aki újra Gabriel bőrébe bújt. Egy különleges fickóról van szó, akin Dyson Frost kísérletezett egy elmegyógyintézetben és ő maga is sok kitekintést élt már át. Fel is kereste Oliviát, hogy segítsen, de nehezen boldogulnak, hiszen a férfi eléggé zakkant. Ettől eltekintve érdekes karakter.

Végül, de nem utolsó sorban Aaron történetébe is belekóstolhattunk. Hiába a környezetváltás, továbbra is hidegen hagynak a férfi kalandjai Afganisztánban, főleg, hogy most sem sikerült felrázni a sztoriját.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről