Doktor House 6x10 - The Down Low

Visszatért közénk kedvenc – és egyetlen – sánta orvosunk némi téli vakáció után. Azt kell mondjam, hogy egy teljesen átlagos részt köszönthettünk, amelyben volt 1-2 váratlan poénkodás, így azt azt kell mondjam, hogy (House szinten) korrekt epizódot láttam.

Az biztos, hogy nagyon sok türelem kell ehhez a sorozathoz, mert ha valaki elkezdene azon kattogni, hogy milyen szarul vannak felépítve a részek, akkor gyors kasza lenne.

De nézzük a dolgok pozitív oldalát és vonatkoztassunk el az „apróbb” kellemetlenségektől!

Tovább...

A 2010-es House esztendő drogdílerekkel kezdődött. Hát ilyen se volt még. Váratlan módon derék orvosaink végig cinkelték a fickót, hogy miért csinálja, amit csinál, erkölcstelen, etikátlan, jogsértő, stb.

Persze a sablont erre a részre is rá lehetne húzni:
behoznak valakit, kezelik, rosszabbul lesz, kezelik, jobban lesz, aztán rögtön rosszabbul lesz, House-nak valami tök más dologról eszébe jut a megfejtés.

Itt is ezt történt. Az igazi érdekességet nem is a beteg szolgáltatta, hanem az egyik mellékszál.

Wilson és Greg új lakásba költöztek, hogy kényelmesen elférjenek. Össze is ismerkedett Wilson egy csinos hölggyel, akivel már randit akart megbeszélni, csakhogy a nő azt gondolta, hogy ő és a sétabotos fickó szeretők.

Aztán House akart rámászni a nőre, úgy, hogy közben meghagyja azt a hitet, hogy ők melegek, stb. Mindegy, lényeg hogy mókás dolgok születtek. Főleg amikor Wilson egy elegánsabb étteremben megkérte House kezét. Azon jót nevettem.

Maga az eset is tartogatott némi csavart. Kiderült ugyanis, hogy betegünk nem is annyira drogdíler, inkább beépített rendőr. Éppen egy 6 hónapos projekt lezárására készült, de végül meghalt.

The End.

Összességében egy sablon rész, amely az apróságok miatt emelkedik ki a többi közül. Nem világmegváltó, de azért nézhető.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről