Doktor House 7x19 Változások (Changes)

Miután túlléptünk Mastersen és visszafogadtuk 13-ast, most ismét egy régi szereplőt üdvözölhetünk, még hozzá Cuddy anyját, aki mindig nagy vihart kavar. Most is így történik, perrel fenyeget. A csapat eközben egy dúsgazdag férfi életéért küzd.

Bevallom Nekem egy kicsit hiányzik Masters okoskodása, hiába kedvelem 13-ast (Olivia Wilde), valahogy mégis űr keletkezett a csapatban, amit nem lehet betölteni. 13 ráadásul elég sötéten látja a világot, mondjuk érthető is, hiszen betegsége miatt vélhetően nincs túl sok éve hátra. Továbbá a távolléte valódi oka is megkeserítette a fiatal lányt, megjegyzem jogosan.

A csapat betege nemrégiben hatalmas összeget nyert a lottón és ebből felkutatta élete első nagy szerelmét. Akivel kicsit olyan se veled, se nélküled kapcsolatban élnek. Mivel a férfi beteg és kórházba kerül, ezért a nő meglátogatja. 13 biztosra veszi, hogy a nőt kizárólag a pénz érdekli és becsapja a férfit. House (Hugh Laurie) és 13 kieszelnek egy tervet, hogy próbára tegyék a nőt, mivel, mint tudjuk mindenki hazudik...

Taub (Peter Jacobson) és Foreman (Omar Epps) azon igyekszik, hogy bebizonyítsák Chase (Jesse Spencer) sem mondd igazat a cölibátusa ügyében. Foreman arról is bizonyítani akar, hogy ő bizony tud lazítani! Mindkét dolog sok vicces jelenetet eredményez az epizódban.

Housenak és Cuddynak (Lisa Edelstein) bármennyire is ellenükre van össze kell fogniuk, mert Arlene beakarja perelni mindkettőjüket és a kórházat is a nemrégiben elvégzett csípőprotézis műtétje miatt. A néni ezúttal is sok bonyodalmat okoz, de végül kiderül, hogy tulajdonképpen mi okból csinálja az egészet...

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről