Doktor House 7x15 Repeszek (Bombshells)

Ebben az epizódban teljesen két különböző szálon futnak az események, már csak azért is, mert szokatlan módon két páciens van. Az egyik egy fiatal fiú, a másik a kórház egyik doktornője. Az epizód "különlegessége" továbbá, hogy különböző bevágások vannak (amiket House vagy Cuddy álmodnak). Ebben a részben a dolgok hol jóra fordulnak, hol rosszra, hol még rosszabbra.

Reggel van. Cuddy (Lisa Edelstein) meglepődik, hogy egyedül ébred, lemászik az ágyról és ekkor valaki elkapja a bokáját. Persze, hogy House (Hugh Laurie) az, órákat tölt az ágy alatt, csak hogy megijeszthesse, de ő már csak ilyen. Cuddy nem haragszik inkább szerelmesen összebújnak, de ezután nem sokkal minden megváltozik. Az idillnek talán örökre vége!?

Cuddy miután vért talált a vizeletében rettentően megijed, ezért rögtön orvoshoz fordul. House úgy véli nincs semmi baja, csak képzelődik. De Cuddynak rossz előérzete van, ezért gyorsan elkészítteti végrendeletét, eldönti kinél helyezzék el Rachel-t stb. Nos ezek talán túlzásnak tűnnek, de abban igaza van, hogy egy egyedülálló anyának jobb ezt minél korábban elrendezni. Cuddy ultrahangja szerint a veséjében van valami daganat. House még ekkor sem gondolja komolynak, de a biopszia eredménye sem egyértelmű.

Mindenki azzal győzködi House-t, hogy most ott kellene ülnie, Cuddy ágya mellett, de nem bír. Inkább odaküldi Chase-t (Jesse Spencer). Később aztán ő is megjelenik a kórteremben.

Eközben a team nagyjából House nélkül egy 16 éves fiú esetén dolgozik. Aki vért köhögött fel, aztán ő is véreset pisil, lebénul az egyik oldala stb. A fiú depressziósnak mondja magát, de később kiderül, hogy más van a háttérbe. Taub (Peter Jacobson) nagyot csalódik, mert úgy érezte a fiú, olyan, mint ő volt régen, de téved...

Mindenképp nézd meg az epizód végét, mert olyan dolgok történnek az utolsó pár percben, melyek azt hiszem, hogy nagy mértékben befolyásolni fogják a következő epizódokat.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről