Breakout Kings 1x04 - Out of the Mouths of Babes

Kicsit megkésve bár, de töretlen lelkesedéssel számolok be a sorozat soron következő részéről, amely nehéz helyzetből várta, hogy képernyőre kerülhessen. Az előző epizód szinte szárnyalt, nagyon el lett találva az elejétől a végéig. Azt gondolná az ember, hogy ennél jobbat már nem fognak tudni alkotni. Ebben lehet is némi igazság, ettől függetlenül az Out of the Mouths of Babes nekem nagyon tetszett.

Nem indult valami jól a rész, elég sekélyes történetet kaptunk és nem is számítottam rá, hogy kialakulhat valami szívet melengető, de mégis. A sorozat szépen fejlődik, egész biztos sokak szívébe belopta magát, mégsem lesz soha sikerszéria. Ez egy bizonyos rétegnek szóló felhőtlen szórakozás. Olyan, mint a Leverage. Sokan csak legyintenek rá, de akinek tetszik, annak örökre belopja magát a szívébe.

A mai esetünk egy pedofil elítélt köré összpontosult. Köztudott, hogy az ilyen bűnt elkövetőket nem nagyon szeretik a sitten. Joe barátunk igyekezett minél előbb odébbállni, amely próbálkozás rögtön sikerrel is zárult. Hőseink rögtön utána is eredtek, bevetve minden eszközt, amely rendelkezésükre állt.

A megszokott figurák kerültek előtérbe. Lloyd és Ray hozta a kötelezőt. Mindkét férfi megmutatta, hogy miért is szeretjük őket. A többiek ismét gyengélkedtek, Shea alig kapott lehetőséget. A történet végére kicsit változott a helyzet, Erica többet szerepelt és értelmesebb sztorit is kapcsoltak hozzá.

Az egész epizódról elmondható, hogy a kezdeti gyengélkedés után szép és megható jelenetek váltották egymást, amely újra elcsábította a néző fejét. Ha úgy vesszük, hogy az első 20 perc volt a bevezetés, akkor összességében nincs miért szomorkodnunk, mert szépen kiteljesedett a mondanivaló.

Jó volt látni, hogy kicsivel érzelmesebb irányba is el tudják vinni a sorozatot és a karaktereknek kifejezetten jól állt ez a helyzet.

Összességében egy erős részt láthattunk, amely gyengébben kezdett, de a végére utolérte magát és remek szórakozást nyújtott.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről