Breakout Kings 1x02 - Collected

A nagyszerű hangulatú pilotot egy hasonlóan élvezhető folytatás követett, ahol egy kis helycserének lehettünk tanúi már az elején. Kezd kikristályosodni, hogy milyen típusú sorozat is kerekedik ki ebből a történetből, ráadásul megkaptuk a bevezető részből hiányzó főcímet, amely egész pofás lett.

Gondoltak egyet az alkotók és Philly karakterét rögtön lecserélték. Nem mondom, hogy túlzottan hiányozna a hosszú lábú leányzó, de azért mégis furcsának tartom ezt a húzást.

A férfi rajongóknak nem kell elkeseredniük, hiszen a tékozló kisasszony helyére egy még inkább szemrevaló teremtés érkezett, Erica (Serinda Swan) személyében. A hölgyemény eddig nem tett túl sokat a történethez, de ez biztos változni fog.

Ha már itt tartunk, el kell mondani, hogy kedvenc karaktereink talán kicsit szürkébbek voltak a szokásosnál. Ez alól és Ray és Lloyd a kivételek, akik hozták a formájukat és abban tündököltek, amelyben a legjobbak. Most nagyon úgy fest, hogy ők ketten viszik hátukon a sorozatot.

Maga a történet nem volt rossz, bár az előző részben látott szökevény-típus közelebb áll az ízlésemhez. Hiába szajkózták, hogy a mára kapott piromániás fegyencünk mennyire intelligens, egészen mást mutattak a tettei. Bár meg kell hagyni, hogy a színész, aki játszotta elég szépen hozta a pszichopata börtöntöltelék szerepet.

A poénokból is kevesebbet kaptunk ezúttal. Éreztem, hogy jelen van az a különleges és laza atmoszféra, amit ez a széria kiválóan megteremt, de gyengébb hőfokon égett, mint a pilotban. A készítők inkább a menekülő ember elkapására álltak rá.

Összességében egy jól összerakott folytatást láthattunk, amely apróságokban különbözött a bevezető résztől, mégis sikerült ugyanúgy elcsábítania.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről