FlashForward 1x21 - Countdown

Megérkezett közén az utolsó előtti rész. Már csak egyetlen egy van hátra, amely végleg lezárja majd a történetet. De ne merészkedjünk ennyire előre, lássuk mit tartogat a jövő. Elérkeztünk a látomások napjához. Tudtuk, hogy a jövő nincs kőbe vésve, minden megváltoztatható, ezért a kitekintésben tapasztaltakra nem lehet mérget venni. Amint azt láthattuk is, a jövő tartogat meglepetéseket. Nem mindenkinek alakult úgy a napja, ahogy várta.

Folytatom...

Mindegyik szálból kaptunk egy keveset. A legtöbbet persze Mark történetével foglalkoztak, de azért szerephez jutott Aaron és Bryce is.

Kezdeném ezekkel, mert (nem tudom ti hogy vagytok vele) de engem eléggé hidegen hagynak.

Aaron kimentette látnyát, Tracy-t a Jericho csapat karmai közül. A szakállas apuka nyugodt volt, hiszen a kitekintésében látta, hogy szeme fénye rendbe jön. Nos, a jövővel kapcsolatos változások már itt elkezdődtek, hiszen nagyon úgy fest, hogy Tracy meghalt.

Bryce és Nicol
e kapcsolata sem alakult túl fényesen, hiszen a csinos lány nem bírta ki, hogy ne mondja el újdonsült barátjának az igazt. Csúnya veszekedés lett a dolog vége, de mire Bryce elindult megkeresni Keiko-t, más valaki már elvitte. A kettejük találkozása még nem lehetetlen.

Demetri nagyon fontos láncszemmé vált hiszen amerre ő jár, a kitekintés nem válhat valóra. Miután elmondta menyasszonyának, hogy lefeküdt a kollégájával, Janis-hez indult beszélgetni. Nem is sejtette, hogy a nőnél találja Simon Campos-t is. Miután mindenki meggyőzött mindenkit az igazáról, elindultak az NLAP központba, hogy válaszokat kapjanak.

Mark minden próbálkozása kudarcba fulladt, amikor ki akarta hallgatni a nagyfőnököt, akit az előző részben csíptek el. A férfi azt hajtogatta, hogy ő rengetegszer látta már ezt a bizonyos napot, minden megközelítésben, de valami ugyanaz maradt. Mark Benford mindig meghalt a nap végére. Az események pont úgy zajlanak, amelyek nem kedveznek Mark életben maradási esélyeinek.

Mindenki számára közeledik az a bizonyos időpont, amit mindenki látott. Vajon teljesülnek a kitekintések? Mark életben marad? Várnak még ránk meglepetések?

A finálé minden kérdésre választ ad majd.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről