FlashForward 1x15 - Queen Sacrifice

Nagyon becsülöm ebben a sorozatban, hogy mindig a helyén van. Számomra óriási meglepetés, hogy végre nézhetek egy olyan szériát, amely hétről hétre mindig hozza ugyanazt a színvonalat. Egyik rész sem rosszabb a másiknál, mindegyik mondanivalója fel van építve és szinte mindegyik vége üt egy akkorát, hogy beleremeg a föld.

Tovább...

A mai rész fő történései az FBI téglájának megtalálására koncentráltak. Már jó ideje zavarhatta a nézőket, hogy ki is lehet a beépített ember, aki ott szabotálja a Mozaik csoport munkáját, ahol csak tudja.

Kezdetnek azonban a másik szálról is ejtsünk néhány szót. Talán ez az egyetlen negatívuma a sorozatnak. A mellékszálak nagyon haloványak. Pedig semmi okom nincs panaszra, de valahogy Bryce doki kalandjai nem hoznak lázba.

Vele és Keiko-val foglalkoztak még ebben a részben. Kár, hogy egyikőjük története se vágott fejbe. Az meg már pláne nem érdekel, hogy végül egymásra találnak-e. Nem ártana ezeket a szálakat is felturbózni picit, mert eddig csak szappan sok habbal.

Sokkal érdekesebb volt, hogy miként kívánta Benford és Vogel ügynök megtalálni a téglát. A közvetlen munkatársak összezárásának és a poloska megtalálásának végül meglett a jutalma. Egy Marcie nevű hölgyre terelődött a gyanú, aki után elkezdtek nyomozni. Végül Mark átlátta az összefüggéséket és sikerült lebuktatni a besúgót. Az elmélet akkor nyert bizonyosságot, amikor Marcie sietősen akart távozni az irodából némi golyózápor után.

Szerencsére Janis ismét a helyzet magaslatára állt és szinte egymaga kapta el a téglát. Mondhatnánk úgy is, hogy ő mentette meg a napot, bár ez elég nagy túlzás lenne főleg azután, amit a parkolóban mondott Simonnak. Ezek szerint ő is tégla és két tégla jobb, mint egy alapon a felbujtói őt is beszervezték. Elég nagyszabású dolog lehet a háttérben, ha már éveket vártak vele.

Közben Dyson Frost kapcsolatba lépett Benford ügynökkel. Talán a következő részben többet is megtudhatunk róla.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről