Született feleségek 7X03 Truly Content

Újabb izgalmak a Lila akác közben: egy elkeseredett anya magánnyomozót fogad, valaki füvet kap a depressziójára, két válásban lévő nő pedig pasivadászatra indul. Susannak pedig vetélytársa akad. Persze mindez megint rengeteg humor és szarkazmussal fűszerezve!

 

Mióta az új feleség vagy inkább exfeleség beköltözött a Lila akác közbe felkavarta a dolgokat. Bree-t (Marcia Cross) a visszafogott háziasszonyt ráveszi, hogy húzzon fel egy mélyen dekoltált fekete koktélruhát és menjen vele egy bárba pasivadászatra. A nő először huzakodik a gondolattól, hiszen ő inkább Keith-el (Brian Austin Green) menne randizni. Ám kiderül, hogy a férfinak barátnője van. Méghozzá egy csinos, fiatal szőke nő. Bree nem akarja felvenni a lánnyal a versenyt, ezért igent mond a csajos estre. Ekkor még nem számít rá, hogy aznap még viszontlátja az építési vállalkozót. Méghozzá a bárban, ahol a férfi alkoholba fojtja szerelmi bánatát. Renee (Vanessa Williams) egyből rástartol a jóképű srácra, haza is megy vele. De vajon mit szól ehhez Bree? Mondjuk, hogy elég sajátosan reagál...

Lynette (Felicity Huffman) meglepődik, amikor az általa javasolt orvos marihuana-t ír fel Tomnak (Doug Savant). Nem hisz ebben a gyógymódban ezért valami másra cseréli az üveg tartalmát. Vajon észreveszi majd Tom a különbséget?

Gabit (Eva Longoria) nem hagyja nyugodni a tudat, hogy valahol a városban él egy kislány, aki az ő vérszerinti lánya. Felfogad egy magánnyomozót, persze Carlos (Ricardo Chavira) tudta nélkül. De mit szól majd a férfi, ha rájön asszonykája újabb akciójára?

Susan (Teri Hatcher) eközben már egészen megkedveli új "munkáját". Nem csak sok pénzt keres, de kiderül, hogy nagyon népszerű az ügyfelek körében. De most össze kell mérnie "takarítási szokásait" az eddigi legjobb alkalmazottal. Higgyétek el, hogy nagyon sok vicces jelenetet látunk majd ennek következtében...

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről