Született feleségek 7X02 You must meet my wife

Ahogyan már megszoktuk megint kiderülnek majd nagy titkok, lesznek akiket meglepetés ér, felüti fejét a féltékenység és valaki rossz döntést hoz, amit azonnal meg is bán. Azt is tudjuk már, hogy mindezek rengeteg (főleg nőknek tetsző) humorral lesz befűszerezve. Ami nem is baj, hiszen ez egy olyan sorozat, ami nem titkoltan nőknek szól. Fogalmam sincs, hogy ezért vagy más okból, de én függő vagyok. Na de nézzük mi történt az évad második részében...

Miután megérkezik Renee (Vanessa Williams) a Lilaakác közbe, és be is költözik régi barátnője Lynett (Felicity Huffmann) szomszédságában rögtön felüti fejét a féltékenység. A zöld szemű ezúttal Lynett-et támadja meg, aki azt gondolja Renee most az ő házasságát szeretné tönkretenni, ha már a sajátja úgyis gallyra ment. Először az volt az érzésem, hogy Lynett eltúlozza a dolgot, de aztán elhangzik Tom (Doug Savant) és Renee között egy furcsa párbeszéd, amiből később még biztosan nagy balhé lesz... Tom egyébként szülés utáni depresszióban szenved, amit felesége először félvállról vesz, de miután látja, hogy Tom Renee-hez menekül, átértékeli a dolgot.

Bree (bármennyire is megvan lepődve ezen) kezd beleszeretni az építési vállalkozóba. Mikor a fiatal, izmos srác félmeztelenül végzi a munkát annyira magával ragadja a látvány, hogy elüti Juanita Solist. Bree (Marcia Cross) annyira megijed saját érzéseitől, hogy kirúgja Keitht (Brian Austin Green). Ezt rögtön meg is bánja, megpróbálja visszacsinálni, melynek következtében ismét gázol.

Juanita (Madison de la Garza) nem esik baja, de elővigyázatosságból kórházba szállítják. A vérvételen azonban kiderül Gaby (Eva Longoria) számára, hogy a lány vércsoportja sem az övével sem Carloséval (Richardo Chavira) nem egyezik. Először nem érti az egészet, aztán arra a következtetésre jut, hogy talán félrelépett mikor Susannal síelni voltak. Nem akar szólni Carlosnak, de mégis kiderül és Carlos kénytelen bevallani az igazságot imádott feleségének.

Susannal (Teri Hatcher) nem sok minden történik ebben az epizódban. Ő egyre ügyesebb az új "szakmájában", amit furcsa módon el kezd élvezni is bár hatalmas bűntudata van.

Az egész Lilaakác közt megdöbbenti egy új feleség érkezése. A nő nem más, mint Paul Young (Mark Moses) felesége, Beth (Emily Bergl). A kissé flúgosnak tűnő nő még a börtönben ment hozzá a férfihez, mert azt hitte az sosem fog szabadulni onnan. De most, hogy Paul szabadlábon van szeretne házas életet élni a nővel, aki ez ellen nagyon is tiltakozik. Úgy érzem sok titokra fog még fény derülni Beth körül és abban is biztos vagyok, hogy sok dolog fog még történni vele...

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről