True Blood 2x12 – Beyond here lies nothin'

Itt a vége! Befejeződött a True Blood! Egy időre…
Zokogás helyett, lássuk mit kínál az utolsó, befejező rész!

Az utolsó ötvenhat perc…

Gyakorlatilag két fél rész.
Az első felében Maryann készülődik az esküvőre. Sookiet kéri fel tanúnak. Van még egy strucctojás is (áldozati tojás), amit megszenteltek vérrel és mindenkinek meg kell nyalni. Pszichológusok biztos megkérdeznék, nem zakkant-e mindenki aki szereti ezt a sorozatot. A tojás belekerül a kertben felállított fészekbe, az lesz az ajándék.

És most a történelem óra: megidézik a bikafejű istent, Dionüszoszt. Gyerekkorában az irigy Titánok darabokra tépték, megették mindenét, kivéve a szívét. Ezt a darabkát testvére, Pallasz Athéné mentette meg és anyja méhében rejtette el, hogy a gyermek újra születhessen.   

Bill kieszel egy tervet Sammel. Elhozza a nőnek Samet, és úgy tesznek mintha megadta volna magát és kész lenne arra, hogy a szívét felajánlják az istennek. Eggs felhasítja ugyan a mellkasát, de még van annyi ereje, hogy Sookie meghallja a gondolatait. Leromolja a fészket, összetöri a tojást! A hirtelen kialakult káoszban Sam el tudott tűnni. Maryann karmot növeszt és Sookie után fut. Besétál a képbe egy szerintem gyönyörűen megcsinált lény, maga a bika, akit a 'vőlegényének' tart.

Közelebb megy, megsimogatja az állatot majd az a szarvaival felnyársalja a nőt. Sam alakja tűnik elő, kezében Maryann szíve. Porrá zúzza azt. 

A második felében a kisváros visszatért a régi kerékvágásba. Az eleven színek már hiányoztak az embernek, egészséges érzetet sugall, a boldog befejezést. Senki nem tudja mi történt előző nap Sookiék házánál, de azzal a legtöbben egyetértenek, jobb ha nem derül ki.
Eggs nem bírta a megpróbáltatást és Sookie segítségét kérte, hogy vissza tudjon emlékezni. 
A puszta kezével ölte meg a jósnőt, Daphnét és akarta volna Samet is. Úgy érzi, fel kell adnia magát, de mivel sokkor kapott a látottaktól, nem túl beszámítható az idegállapota. 
Andy-re támad a tőrrel, amivel gyilkolt. Hadonászik vele, furcsán viselkedik. Jason pont arra járt és azt hitte bajban van a nyomozó. Lelőtte a férfit.

Bill vacsorázni hívja Sookiet egy elegáns francia étterembe.

Két főre szóló repülőjegyet valamint egy gyűrűt ad át neki. Az utóbbi váratlanul érte, ezért beszalad a mosdóba hogy rendezze gondolatait. A magába roskadt Billt, egy nyakára tekert ezüstlánccal hurcolja el egy ismeretlen…

This is the end…

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről