The Big Bang Theory 4x06 – The Irish Pub Formulation

A múlt heti rész követte kicsit az előző hét vonalát, már ami a minőséget illeti.
A hatodik epizód elég gyengére sikeredett. Nem tudom, hogy ebben benne van-e a Kaley Cuoco kiválása miatti kényszerű asszimiláció, de az tény, hogy Penny nagyon hiányzott az elmúlt két felvonásból. A mostani rész elég visszafogott lett…

Nem is engedném bő lére…

Talán az ötlettelen lenne a leginkább ide illő kifejezés, még akkor is, ha egy új karakter behozásával próbálták feldobni a szériát. Ami eddig mindig bejött…
Mindig van egy első alkalom, itt sincs kivétel, Raj húgának (Priya-nak) a bevezetése lehetett volna ennél sokkal kidolgozottabb, sokkal eredetibb is. Nagyon töltelék jelleget mutat – nem csak a szereplő, de a rész is.

A story-ról röviden:
Priya csak egy napra jön látogatóba, de ez idő alatt sort kerít egy lepedőakrobatikát Leonard-del.
Ezzel nem is lenne gond, ha Raj ki nem jelentette volna, hogy „senki nem nyúlhat a húgához”, továbbá Howard és Leonard között is köttetett egy megegyezés, hogy egyikük sem hajt rá az indiai lányra.
Megy ám a titkolózás, a bohóckodás, míg Sheldon rá nem jön a turpisságra, ebből pedig az következik, hogy a colos srácnak titkot kell tartania. Azt meg tudjuk, hogy képtelen…. :D
De ahogy az lenni szokott, a rejtegetett dolgok a felszínre törnek és a fiúkról számtalan el nem mondott terhelő titok derül ki.

Azt hiszem már ennyiből is jól érezhető, hogy ezzel az epizóddal kapcsolatban nem estek túlzásba a készítők. Tulajdonképpen egy régebbi rész ismétlése az első évadból.
Emlékszünk még arra, amikor Sheldon-t meglátogatja a nővére?

Igazából kevés az igazán jó poén – bár a nyilvános ásítás egész jó – talán a kis titkaiktól eltekintve nem is említésre méltóak. Mindenképpen gyenge rész – észrevehetően gyengült a színvonal az évad kezdete óta. Reméljük ez csak egy pillanatnyi fékpróba a humor úthenger útja során.
Az sem kizárt, hogy Cuoco kiválása okozza a gyengébb részeket, mivel hirtelen kellett változtatni miatta… mit lehet tudni. Jövő héten még biztosan jön a folytatás, ami reméljük jobb lesz.
És mivel ilyen negatív hangvételű lett a bejegyzés, jöjjön pár vidámságra okot adó információ:

- Melissa Rauch  - vagyis Bernadette – mostantól gyakoribb szereplő lesz a hírek szerint.
- A következő epizód vendég szereplője Eliza Dushku lesz.
- Feltűnhet a sorozatban Penny édesapja. Emlékszünk rá milyen az öreg? :D
- Hamarosan: WILL WHEATON!!!!
- És végül a CBS további két rész hozzáadását fontolgatja az évadhoz… :D

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről