The Big Bang Theory 3x19 – The Wheaton Recurrence

Sokat kellett várni erre az epizódra, és a következőre is sokat kell. Nem értem miért kell két hetes pihenőket tartani a részek között. A 20. epizód majd csak május 3.-án érkezik, de addig némi vigaszt nyújthat, hogy a negyedik évad szeptemberben kezdődik. Mellesleg ez a rész sem volt semmi!

A Szeretlek- Bomba

Nos, az egy dolog, hogy a rész szenzációs volt. De a készítők mindezzel nem elégedtek meg és megmutatták, hogy tudnak ők nagyot robbantani. Ez olyan volt, amilyenhez foghatót nem láttam, maximum hasonlót. A Penny-Howard összekülönbözésre gondolok.

A húsz perc alatt egy drámai fordulat készülhet elő. Legalábbis minden jel arra mutat.
Történik ugyanis, hogy Leonard, aktuális együttlétük után szerelmet vall Penny-nek. Ám ezt a lány nem teljesen úgy reagálja le, ahogy azt a fiú szerette volna.
Ezt egyébként elég viccesen ábrázolták, csak a későbbiekben komolyodnak meg a dolgok.
Kapcsolatuk olyan keresztúthoz érkezett, ahol nagyon nem mindegy merre indulnak el.
A poénosabb részét a történetnek az adja, hogy visszatért a sorozatba Will Wheaton, aki Sheldon egyik legnagyobb ősellensége, ex-Star Trek karakter, és valóban egy sunyi alak.

Ugyanis bowlingoznak. A képregény boltos Stuart, összeszedett egy csapatot,  Melegítő Kapitány meg ilyesmi alakokból. Ám mivel Albínó Bob nem ért rá, elhívta Wheaton-t. Sheldon innentől kezdve nagyon be volt sózva. De a Leonard és Penny közötti feszültség kihatással van a játékra is! Emiatt Sheldon is maga alatt lesz, de ennek ellenére odafigyel a barátaira.

Összességében egy remek rész volt, tele jobbnál jobb poénokkal, de valahogy mégis ez a szomorú hangulat uralkodott el a részen és rajtam is. Az ember akaratlanul is együtt érez a kedvelt szereplőkkel.
Leonard és Penny életében, illetve a sorozatban lehet, hogy ez hatalmas mérföldkő lesz.
(Ha már barátnő és szerelem témaköre… akkor hol a francban van Howard barátnője?)
Kemény két hét áll a rajongók előtt az már biztos…

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről