New Girl 1X03 Wedding

Egy esküvő mindig furcsa dolgokat hoz ki az emberekből, akár a pasikból, akár a csajokból. Valaki romantikussá válik, valaki feszült, de senkit sem hagy hidegen. Így van ez Jess-el és a fiúkkal is, mind másképp készülnek és viselkednek az esküvőn, melyre egy barátjuk hívta meg őket. Különösen felhívnám a figyelmet Nick és a fényképautomata viszonyára!

Nick (Jake M. Johnson) tudja, hogy az exe is jelen lesz az esküvőn, így arra kéri Jesst (Zooey Deschanel), hogy legyen a barátnője egy estére, vagy legalábbis tegyen úgy mintha az lenne. A mindig jószívű Jess persze belemegy (bár a fiúk nyomást gyakorolnak felette), csinosan felöltözik és kész eljátszani Nick szerelmét! Még egy vicces dolgot is felvesz a szoknyája alá, ami a későbbiekben elég sok poént fog eredményezni...

A terv beválik és Nick exe féltékeny lesz, továbbá érdeklődni kezd a fiú iránt, amikor Nick már ismét nyeregben kezdi érezni magát, a lány elmondd valamit, ami ismét padlóra küldi a hősszerelmest.

Schmidt (Max Greenfield) eközben megpróbál befűzni egy nagyon szép lányt, akit évek óta csak kerülget, a hódítás érdekében, még hazugságra is készen áll. A baj csak az, hogy Schmidt minden esküvőn beleütközik egy bizonyos nőbe(?), akivel mindig ugyanúgy végződik a találkozása. Most mindent megpróbál, hogy ne így történjen a dolog.

Winston (Lamorne Morris) végre munkát kap, bár ez nem az a munka, amire kisgyerekként vágyik az ember. Kisegítő munkát kap az esküvőn, ám még így is nem várt akadályba ütközik, melynek következtében nagyon vicces jeleneteket köszönhetünk neki.

A harmadik rész után is elmondhatom, hogy tetszik a New Girl, egy vérbeli csajos sorozat, Zooey pedig nagyon jól alakítja a "furcsa lányt". De most már szeretném tudni hova lett Coach azaz a Mester?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről