New Girl 1X06 Thanksgiving

Az epizód vendég szereplője Justin Long, aki nemcsak Drew Barrymore pasija, hanem több nagy sikerű vígjátékban is szerepelt már pl. Hétmérföldes szerelem, Nem kellesz eléggé, Felvéve, Kidobós stb. Most éppen Jess udvarlóját alakítja, akit  a lány meginvitál egy hálaadásnapi vacsorára, de a fiúk ennek nem igazán örülnek.

A fiúk minden évben TV nézéssel töltik a Hálaadást, így most sem terveznek semmi extrát. Jess (Zooey Deschanel) azonban teljesen máshogy képzeli az ünnepet. Ő szeretne a hagyományos módon ünnepelni, pl. pulykasütéssel. Főleg azután ragaszkodik a dologhoz, hogy meghívja a kollégáját (Justin Long), ki tavaly veszített el nagymamáját.

A fiúk még akkor is ellenállnak, mikor Jess hazacipeli, amit vásárolt. Schmidtet (Max Greenfield) azzal győzi meg, hogy Cece (Hannah Simone) is jelen lesz a vacsorán. Innentől kezdve Schmidt olyan lelkes lesz, hogy főzni is ő maga akar. A baj az, hogy a pulyka nem akar kiolvadni, pedig Jess mindennel megpróbálkozik. A sütőbe se fér be, ezért sajátos tervet eszelnek ki, de természetesen nem jól sül el.

Jess nem adja fel, mindenképp elakarja varázsolni az új jelöltjét, aki bár nagyon nehezen, de végül kezd jóba lenni Winston-nak (Lamorne Morris), Nick azonban kifejezetten rühelli Jess udvarlóját és felmerül a kérdés, hogy ennek mi lehet az oka? Talán mégis szereti Jesst? Főzés közben Cece is ráhangolódik Schmidt-re, de aztán gyorsan alábbhagy a lelkesedése. Több kérdés is nyitva marad pl. mi lesz Nick és Jess között, már ha lesz valami... Feltűnik-e a továbbiakban is Paul?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről