Make It or Break It - Pilot (01x01)

Ez a sorozat az ABC Family nyári sorozatai közül az egyik. Idén kezdik - pontosabban június 28-án - el vetétíteni a második évadot Amerikában. Egy rendkívül pörgős sorozatról van szó, habár az első rész egy kicsit túltesz a többin. Persze egy Pilot-nak ez a dolga.

A sorozat főszereplői egy elit torna-klub, nevezetesen a Rock növendékei. A sorozat egyszerre mutatja be a profi tornászok keménymunkáját, és azt, hogy a lányok hogyan küzdenek meg a mindennapi problémákkal, legyen szó fiúkról, családról, anyagiakról, féltékenységről… A lányok célja megnyerni az országos versenyt, majd bekerülni az olimpiai válogatottba. És, hogy ezt elérjék képesek mindent megtenni.

Tovább...

Lauren, Payson és Kaylie. Ők hárman a Rock legtehetségesebb növendékei, jó esélyük van arra, hogy bekerüljenek az olimpiai válogatottba. Emellett persze elválaszthatatlan barátnők is. Ám egy nappal az országos verseny selejtezője előtt, feltűnik Emily Kmetko, aki rendkívül tehetséges, de életében először jár igazi tornaklubban, mert ahogy mindenki emlegeti, őt egy játszótéren fedezték fel. Lauren veszélyben érzi magát, mert csak három lányt visznek a klubból, és Emily jó eséllyel indul a harmadik helyre. Tehát Lauren mindent megpróbál megtenni a saját sikere érdekében, attól sem riad vissza, hogy komoly sérülést okozzon Emily-nek. Persze szerncsére nem történik komoly dolog, és végül Emily jön ki győztesen a csatából, de ez is mutatja, hogy mennyi mindent képesek megtenni a lányok, hogy nyerhessenek.

Lauren apja nagyon a szívére veszi, hogy a kislány nem került bele a csapatba, és zsarolással ráveszi az edzőt, hogy hagyja ott a klubot, persze megkapja denveri (ez a másik legesélyesebb klub) klub edzői posztját, persze magával viszi a lányokat is, akik nem jutottak tovább. Így a Rock edző nélkül marad...

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről