South Park 14x01 - Sexual Healing

Visszatért az egyik legkedveltebb felnőtteknek (is) szóló rajzfilmsorozat, a South Park. Lassan már szüksége lesz személyigazolványra, hiszen a mai napon startolt el a 14. évad. Bizony, nem sok olyan széria található a kínálatban, amely ilyen öregecske lenne. A South Park népszerűsége töretlen. Hiába a sok-sok epizód, a készítők még mindig képesek valami újjal előrukkolni, hogy színesebbé tegyék életünket. Nem volt ez máshogy a mostani premiernél sem.

Tovább...

Az már szinte megszokott, hogy ha valami történik a hírességek körül, akkor a South Park mindig ott van, hogy tréfát csináljon belőle. Nem egyszer éreztem azt, hogy elvetették a sulykot és olyanba kötöttek bele, akibe talán nem kellett volna (pl.: Michael Jackson halálakor).

Tiger Woods volt a mai epizód célkeresztjében. Gondolom mindenki hallott róla, hogy az amerika golfozó megcsalta feleségét, az ügy kiszivárgott és jól elverték rajta a balhét. Csak magán véleményem, hogy ez szinte mindennapos (és nem csak a hírességek körében), de ha a média kipécéz magának valakit, akkor lesz nemulass.

Hiába, Tiger esetét dolgozta fel a South Park a maga módján, mégsem éreztem bántónak vagy sértőnek a sportoló irányába, inkább k*rva nagy társadalomkritika volt mindannyiunkra nézve. Maga a rész a szexfüggőségről szólt, mindezt a szokásos SP stílusban előadva.

Ami leginkább tetszett, az amit a Tiger Woods PGA Tour című konzol játékkal műveltek a készítők. Mekkora ötlet már, hogy a South Park szerint az EA Sports reagált a Tiger Woods körüli mizériára és egy-egy ütés között Mortal Kombat harcot kell vívni az asszonnyal. Tessék, így kell egy relatíve unalmas sportjátékból eladható folytatást csinálni.

Cartman és Stan ezen jelenetei hatalmasak voltak. A fő sztoriról meg inkább nem szólok, mindenki tekintse meg, akit érdekel. Csak annyit, hogy ma sem maradtunk sztárok nélkül.

Összességében egy erős évadkezdés. Nekem jobban tetszett, mint az előző szezon nyitánya.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről