Grace Klinika 6x01 Good Mourning

Mivel jövőhéttől az RTL Klubbon elkezdik adni a sorozat hatodik évadát, ideje, hogy mi is hírt adjunk róla. Először is néhyán érdekesség a hatodik évadról:

  • 2009 őszén kezdték adni az ABC csatornán
  • lesznek távozások, és új szereplők is érkeznek pl. a Rúzs és New Yorkból, vagy a Harmadik műszakból ismert Kim Raver
  • ez az első olyan évad, ahol egy-egy szereplő önálló részt kap pl. Derek, Arizona, Hunt
  • az évadban lesz egy crossover rész. Ez azt jelenti, hogy a Grace Klinika és a Doktor Addison sorozat "találkozni" fog.
  • egy tinisztár is feltűnik majd vendégszereplőként, Demi Lovato. Őt a Sonny a sztárjelöltből, vagy a Rocktáborból ismerhetitek.

Mint, minden szezonfinálé, a Grace klinika ötödik szériája is izgalmasan zárult. Ahogy a kedvcsinálóban is írtam, két főszereplő is élet-halál között volt, amikor vége lett az epizódnak!

Az új évad tehát itt folytatódik. Minden orvos azért kűzd, hogy George (T. R. Knight) és Izzie (Katherine Heigl) is túléljék! Mivel az én egyik kedvenc szereplőm Izzie különösen aggódtam, hogy mi történik. Izzie és Alex (Justin Chambers) még csak most házasodtak össze, nem érhet véget a szerelmük! És igazam lett. Izzie kinyitja a szemét, George pedig...

A rész arról szól, ki hogyan éli meg a gyászt. Valaki tagad, valaki sokkot kap és levegő után kapkod, valaki fánkot eszik. De senki sem képes a munkára figyelni, pedig muszáj! Valakinek döntést kell hoznia, ha felmerülnek kérdések. Pl. hogy George szervdonor volt-e. George anyja nem képes rá Callie-t (Sara Ramirez) kéri meg. Az egyetlen aki dönthetne, Izzie. De Alex nem akarja lesokkolni egy halálhírrel. Izzie dönt.

A kórházban nem áll meg az élet. Sürgős eset jön, egy fiatal lány motorcsónak balesetet szenved és a karját levágja a motor. A „barátnői” megtalálják és behozzák. Christina  (Sandra Oh) megparancsolja Lexinek (Chyler Leigh), hogy legyen a lány „barátja”! Egy fiút pedig nagyon erős fájdalmakkal hoznak be, nem tudni mitől vannak a fájdalmai.

Derek Shepherd (Patrick Dempsey) ajánlatot kap a vezetőségtől, hogy vállalja el a sebészeti igazgató helyét! Derek elmondja Richardnak (James Pickens Jr.) , hogy puccsot terveznek ellene. De a férfi nem úgy reagál, ahogyan azt várnánk.

A gyász hetedik napját Christina és Hunt (Kevin Mckidd) kalandjai nyitják, nyitnák, ha lehetséges lenne! De orvosi utasításra nem szeretkezhetnek! Lexie mindennapját a visszavarrt karú lánnyal tölti, aki nem akar szólni az anyukájának a balesetről.

Elérkezik a temetés napja, ezt is mindenki másképp éli meg. A lány, aki miatt George a busz elé ugrott végig sírja a szertartást. Izzie a felénél kivonul és a „csapat” követi őt. Elég sajátosan élik meg a gyászt, de talán mindenkinek így kellene.

A 10. napon Izzie elhagyhatja a kórházat. Callie és Richard összevesznek, Callie meg fenyegeti főnökét, ordít vele majd távozik.

A 11. napon Arizona (Jessica Capshaw) és Richard vesznek össze. Nagyon úgy fest, hogy a főnök kezéből kezd kicsúszni a gyeplő! Mark Sloan (Eric Dane) felkeresi Callie-t, aki nagyon rosszul van, zokog. Végre feldolgozza a gyászt. Izzie és Alex rányitnak a friss házasokra, Derek felajánlja nekik a lakókocsiját. Dr. Baley az egyetlen, aki még nem beszél a gyászáról.
 
Az első rész nem igazán ér véget, mivel duplaepizód! Így hamarosan jelenkezem a következő résszel!
0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről