redbandita blogja

Született feleségek 7X01 Remember Paul?

Végre hozzánk is megérkezett múlt héten a sorozat hetedik évada. Ebben az első részben (ahogy már megszoktuk) kiderültek újabb sötét titkok, érkezett egy új hölgy, és egy régi ismerős visszatért, Susanék pedig megkezdték új életüket.

Tovább

0

Toy Story 3 (2010)

A Toy Story kuriózumnak számított 1995-ben, mert ez volt a legelső olyan animációs film, amelyet teljes mértékben számítógéppel készítettek. Sikere miatt 1999-ben folytatták az életre kelt játékok történetét, 2010-ben pedig a harmadik rész is elkészült. A Toy Sory 3 az animációs filmek történetének eddig legnagyobb bevételét hozta, több mint 1 milliárdos bevételt, eddig. Ez pedig valószínűleg csak nőni fog, hiszen nemrégiben az Oscar gálán a Legjobb Animáció és a Legjobb Betét dal Oscar díját is hazavihette. Kicsit félve ültem le megnézni, nem tudtam mit lehet még kihozni ebből a történetből, de nagyon kellemesen csalódtam. Bevallom, hogy a három rész közül ez a kedvencem!

Tovább

7

Doktor House 7x06 Office Politics

Ebben a részben az a legnagyobb tanulság, hogy a politikai életben semmi sem szent. Bárki átgázol bárkin, ha úgy kívánja a saját érdeke. Vajon létezik-e barátság egy kampányban? House csapatába pedig egy új doktornő érkezik.

Tovább

0

Gulliver utazásai (2010)

Türelmes embernek tartom magam, ezért általában toleráns módon állok dolgokhoz. A filmekhez különösképpen, ezért a rossz kritikák ellenére adtam egy esélyt a Gulliver utazásainak. Utólag belátom, hogy nem kellett volna...

Tovább

3

A király beszéde (2010)

Annyit már tudunk, hogy 12 Oscar díjra jelölték a Király beszéde című filmet, és az tény, hogy Colin Firth a Golden Globe után a BAFTA díjat is bezsebelte a dadogós György király szerepével. VI. György király a jelenlegi angol királynő édesapja, ezért a film megtekintésekor jusson eszetekbe, hogy a György király körül szaladgáló kislányok egyike II. Erzsébet királynő. Egyébként nagyon érdekes számomra, hogy mennyire kiapadhatatlan az angol királyi családról szóló filmek, könyvek, sorozatok tárháza. Évtizedekkel, évszázadokkal később is előveszik a különböző királyokat és királynőket és vászonra viszik az életüket.

Tovább

8

Doktor House 7x05 Unplanned Parenthood

Először is elnézést kérek a sorozat rajongóitól, hogy ennyi ideig talonban hagytam a szezon folytatását. Valahogy besokalltam belőle, vagyis inkább kezdett egyre jobban bosszantani a szerelemes és kedveskedő House. Vissza akartam kapni a régi kicsit őrült, szarkasztikus, intrikus House-t. De azért mégiscsak mozgatta a fantáziámat, hogy mi is történik még ebben az évadban. Így fogtam magam, és visszakapcsolódtam a sztoriba.

Tovább

0

Valentin nap 2010

Fergeteges sztárparádé, azt mondhatom hogy még a legkisebb mellékszerepekben is sztárok tűnnek fel. Azt hiszem, hogy ezt a filmet nem is a történet miatt sokkal inkább, a sztárdömping miatt érdemes megnézni. Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jessica Alba, Taylor Lautner, Patrick Dempsey, Anne Hathaway, Julia Roberts, Jessica Biel csak néhány név a filmből!

Tovább

3

Spancserek (2009)

Peter és Zooey élete meseszerű, mióta megismerték egymást, mintha helyére került volna a világ. Lelki társak, szerelmesek, együtt laknak és most házasságra készülnek. De ekkor Peter valami olyasmire döbben rá, ami eddig fel sem tűnt neki! Vicces, romantikus film a barátságról és a szerelemről.

Barátság keresésre fel!

5