Mad Love 1x02 - Friends And Other Obstacles

Mad Love

Múlt hét hétfőn egy újabb Mad Love epizóddal lehettünk gazdagabbak. Ezt nyugodtan ki merem jelenteni, hiszen az első rész erős és színvonalas kezdésének igen magasra tett mércéjét sikerült átugraniuk, ezzel még magasabbra téve a lécet minden hasonló sorozatnak és önmaguknak is.

Tovább...

Ben és Kate első igazi randiját követhetjük nyomon ebben  a 20 percben, ami Bent idézve nagyban meghatározhatja kapcsolatuk további alakulását. Mint minden szépen eltervezett randi, ez sem sikerült zökkenőmentesen, mondhatni Larry és Connie méretű akadályok és egyéb történések gátolták útjukat.

Történt ugyanis, hogy egy kellemes éttermi vacsorából Kate lakásán történő közös főzőcskézés lett, ami önmagában nem is olyan rossz dolog. Úgy tűnt minden a terv szerint alakul, ám ekkor megjelent Larry egy aktáért és hogy hogy nem ott is maradt Knicks meccset nézni, amire fogadott. Connie esti randija időközben nem érkezett meg, így a lány is bővítette a társaságot. Ugyebár egy négy fős első „randi” nem az amiről mindenki álmodik, így hőseink beszorultak a konyhába. Eközben a nappaliban ádáz fogadási roham indult az egymást látszólag nem kedvelő Larry és Connie között. A vázolt szituációból egymás után alakultak ki a jobbnál jobb poénok.

A legnagyobb szerepet, amit egy díszlet betölthet, a konyhaajtó játszotta, hiszen segítségével jutott vörösbor Ben ingére, majd ő maga kórházba. Itt eljön a pillanat, amikor végre elcsattanhat az a bizonyos randi végi csók. De nem fog.

Mindent összevetve nagyon jó részt láthattunk, ami képes önfeledten elszórakoztatni bárkit, aki szereti ezt a műfajt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről