Make It or Break It - Where's Marty [01x02]

A második rész újabb izgalmakkal kecsegtet. Sok sorozatnál a második rész a kritikus pont. Itt dől el, hogy sikerül-e az alkotóknak a pilot szintjét tartani, vagy esetleg egy kevésbé ütős kezdés után mutatni valami jobbat. Ennek a sorozatnak sikerült jobbat mutatnia, felülkerekedett az egyáltalán nem rossz kezdésen. Ez a rész már egy kicsit közelebb visz minket a főszereplők magánéletéhez, titkok kerülnek napvilágra, vagy maradnak kellő takarásban.

Hogyan tovább Marty nélkül??...

A Rock edző nélkül próbál boldogulni, igencsak sikertelenül. Most, hogy Marty elment, és elvitt magával tíz lányt a klubból, köztük a fűgerendán egyedülálló Laurent is, senki sem tudja, hogy mi lesz a sorsa az ország egyik legnevesebb tornaklubjának. A szülők összeülnek, Mr. Alex Cruz vezetésével (Kaylie apja), hogy valami átmeneti megoldást találjanak. Eközben a lányok magánakcióra készülnek. Eldöntik, hogy meglátogatják Marty-t Denverben, hogy magyarázatot kapjanak a hirtelen, viharos eltünésére. Emily is velük tart, hogy az ösztöndíj papírokat elintézze, hiszen Marty volt az illetékes ebben az ügyben.

Felbukkan Kaylie bátyja, Leo is. A klubban összefut Emilyvel, és egészen jól szórakoznak Mr. Cruz jó mélyre elrejtett érzékenységén. Később is úgy tűnik, hogy jól kijönnek, amikor hazaviszi Em.-et a denveri látogatás után. Persze felmerül a kérdés, hogy mi lesz Razor-rel a Pizza Shock-ból. Nem kell aggódni, lesz ez még komplikáltabb is!

Oh, és kiderül, hogy Mrs. Cruz-nak viszonya van/volt Marty-val. És ez volt az, amivel Mr. Tanner kiválóan meg tudta zsarolni az edzőt. A nő nagy kegyesen vállalja a következményeket,(ha kiderül bármi is) ezzel felmentve Marty-t Mr. T. zsarolása alól…

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről