New Girl 1X02 Kryptonite

Megörököltem a sorozatot A-fraidtól, mert azt hiszem ez inkább egy nőcis, csajos sorozat, így ezentúl én írok majd a FOX vígjátéksorozatáról. Ahhoz képest, hogy ez még csak a második epizód, már is jön egy új szereplő, vagyis egy új lakótárs. Jess pedig a fiúk unszolására elmegy az exéhez, Spencerhez, ahonnan sajátosan távozik. A kérdés, hova lett Coach azaz a Mester?

Új lakó (Lamorne Morris) költözik a lakásba, aki már régebben is itt lakott, csak aztán elment kosarazni. Most visszatér és Nickkel (Jake M. Johnson) meg is ünnepli a visszatérést. Épp másnaposan pihen, amikor Jess (Zooey Deschanel) meglepi reggelivel. A fiú persze sokkot kap. Winston  egyébként nagyon szeretné visszaszerezni a régi szobáját Schmidttől (Max Greenfield): csellel, átveréssel, rábeszéléssel, de semmi hatása. Aztán mégis bejön az egyik csel, ráadásul a fiú azt hiszi saját döntése alapján hagyja el a nagyobb szobát. Téved.

Jess egy véletlen baleset során összetöri a fiúk TV-jének képernyőjét, amitől ők teljesen kiakadnak. Mivel Jess ruhatárának és bútorainak is (köztük hatalmas, lapos TV-ahogy Jess megfogalmazza) nagy rész exénél, Spencernél (Ian Wolterstoff)maradt, ezért a fiúk és Cece (Hannah Simone) is azt javasolják, ideje meglátogatni a széphajút. Jess minden rossz érzése ellenére felhívja a fiút és a találkozás furcsa fordulatot vesz.

A lakótársak és a barátnő is azt akarja, hogy Jess legyen erős és szerezze vissza a dolgait. Végül mindannyian odamennek és csak köröznek és köröznek, míg végül Jess beront Spencerhez és visszaszerzi jogos tulajdonát. Nagyon vicces a fiúk reakciója, így arra külön felhívnám a figyelmet.

Ami még megmosolyogtatott az a vége felé lévő pár percben volt, amikor eldöntik, hogy mit nézzenek, szóval ne kapcsoljátok ki idő előtt, mert nagyon jópofa az utolsó néhány képkocka.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről