True Blood 2x11 - Frenzy

Lassan itt a finálé. Várom, hogy vége legyen, ugyanakkor nagyon messze van még a nyár, amikor láthatjuk a harmadik évadot. Leadtam eléggé én is, nem tagadom, de ha végeztem a sorozattal újult erővel és lendülettel fogok hozzá a filmek nézéséhez. Becsszó.

Folytatás…

Új szereplővel bővül a második évad szereplőgárdája. Ő nem más, mint a vámpírok Felsége, Királynője, Uralkodója, kinek hogy tetszik. 

Bill felkeresi, hátha tudja hogy ölhetnék meg Maryannt. A nő közli, hogy nem igazán lehet ezeket a lényeket megölni. Az ókori Görögországból származtatják magukat, azt hiszik közelebb kerülhetnek az isteneikhez ha áldozatok adnak, aki általában természetfeletti lény és gyakorlottak a kannibalizmusban.
Ott marasztalja kockapókerezni és sütkérezni a nappaliban, a beépített medence mellett.
Később Eric is megjelenik. Sam életében először merészkedett vámpírok közé, amikor megkérte, hogy segítsen Bon Temps-en, Maryann megölésében.

Hoyt anyukája addig hergeli Jessicát, amíg meg nem harapja a nőt. Hoyt dühében elküldi a lányt. Hogy lesz itt happy end…?

Tarát próbálja fogva tartani Lafayette, Sookie és Tara anyja. Tara addig fenyegeti az anyját amíg az fegyver nem fog a két másikra, lánya szökése érdekében. Ebben a jelentben csak a mama átlényegülése Ericcé az, ami igazán említésre méltó. Teszi mindezt női ruhába, amolyan lenge, virágos kis egyberuhába. Eric, Lafayette félelmeinek tárgya. Még akkor, mikor a foglya volt. Sookie fejbedobja egy faszobrocskával, majd Tara után igyekeznek

Sookie fejbedobja egy faszobrocskával, majd Tara után igyekeznek  Tara akkor már átszellemült, hipnózis alá kerül. Lafayette véletlenül lelőtte Maryann mindeseét, Karlt, és ezért ’cserébe’ a nő kényszeríti, hogy neki dolgozzon majd mint szakács. Sookie szétnéz a házban amiben pár héttel ezelőtt még ő lakott. Fura szereztek, még furcsább viselkedéssel igazi otthonos kis hangulatot tudnak teremteni. Lafayette tehát bogárszemű lett!

Hát ennyi történt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről