True Blood 2x02 - Keep This Party Going

Kezd alakulni a második évad!

Katt ide...

Eric kihallgatja Lafayette-t és elmondják neki, hogy nem csak a vámpírvér-kereskedése miatt van náluk, hanem mert őt gyanúsítják az egyik helyi vámpír halálával. Lafayette ugyan kapcsolatban volt vele, de Jason Stackhouse és Amy ölte meg még korábban. Eltűnt egy seriff is Dallasból, Godricnak hívják, és jó barátja Ericnek. Dallasból pedig van egy vásárlója Lafayette-nek. Eric Sookie segítségét szeretné majd kérni a keresésben.
Dallasba akarja vinni a lányt! Lafayette felajánlja go-go táncos tudását és karizmatikusságát annak érdekében, hogy ne öljék meg a vámpírok. Ericnek szegezi a kérdést: mi lenne ha vámpírt csinálnának inkább belőle?
Válaszként rávetik magukat és vad morgásokat lehet hallani.

Nagyon unalmas a Nap Fénye hitgyülekezet. Mézesmázosan beszélik tele az ember fejét mindenfélével. Nehéz lehet átlátni a ’rendszert” annak aki benne van és hinni akarja hogy csak ez segíthet neki. Akkora átverés hogy az már vicc. És mennyi ilyen kuruzsló ’gyülekezet’ lehet a világon… Jason úgy tűnik örül neki hogy tag lehet. Csak még nem tudják a többiek róla, hogy a testvére egy vámpírral jár…

Maryann luxus szállásán, Tara és a srác - aki szintén ott van - kezd összebarátkozni. Elmeséli a lánynak az életét, hogy drogozott, kereskedett vele, börtönbe kerül. Tetszik neki Tara. Meg is látogatja a Merlotte-ban amikor is éppen Maryann ’hatására’ mindenkin eluralkodtak az ösztönök és vadul táncol. Nem igazán értettem ennek a jelenetnek a szükségességét.

A tévében látható, hogy Bill új vámpírját, Jessicát, keresik a szülei. Sookie elmegy, hogy  beszélhessen a lánnyal. Csak annyit kér, hogy messziről is, de láthassa házukat el tudjon búcsúzni a családjától. Sookie nagy nehezen igent mond. Amikor azonban meglátja anyját az ablakban, azonnal odarohan és dörömbölni kezd az ajtón. A nő beinvitálja őket. A baj és az izgalom akkor kezdődik amikor az apa is hazaér. Lehordja lányát amiért nem szólt nekik merre volt. Az pedig dühében kimereszti vámpírfogát és azt tervezi végez mindenkivel.
Bill betoppan. Sookiet kiküldi a házból mondván dolga van a házban tartózkodókkal! Vérszomjas nézésével zárul a rész… 

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről