True Blood 2x03 - Scratches

Ez már nevezhető egy igazi elborult True Blood epizódnak! És azok az ’Oh my god’-ok!

Oh my god… 

Megfelelő arányban van bonyolítás, új fejlemény és körítés, mindez azért, hogy garantáltan ne érezzük egy percig se, hogy most már mindent láttunk.

Bill legnagyobb csalódásomra, csak elbűvölte a családot, hogy ne emlékezzenek a történtekre. Sookie-val a kocsiban összevesznek, majd a lány kiszáll és gyalog megy tovább… Menne tovább… A sötét erdőben… Mikor megfordul a szereplő, akkor szokott valami nagy és félelmetes szörnyeteg megjelenni amire ő sikít egy nagyot. Most sincs ez másképp, egy egészen gusztustalan ’valamit’ kapunk, ami nyáladzik és furcsa bika-szerű kinézete van. Először azt hittem valami kampószerűt vág bele Sookie hátába, de az „csak” a szája volt. Három, mély párhuzamos húsig hatoló harapás. Gyorsan rájön az ember, hogy nagy a baj, mert nem bír inni Bill csuklójából, ugyanis ellenreakcióba lép a szervezete és elkezd habzani a szája.

Elviszik Eric szállására, ahol egy ’sokat látott’ kissé furcsa nő megpróbál segíteni. Olyan folyadékot önt a sebre, amitől a lány bőre kifüstöl a MÉREGTŐL. Ugyanis, van egy komodói sárkány nevezetű lény, aki hasonlóképp ’dolgozik’. A szájuk tele van baktériummal, megharapja majd követi a zsákmányt, arra várva mikor teszi tönkre végleg a méreg, áldozata idegrendszerét. Amikor az már tehetetlen, akkor elevenen felfalja. De, hogy pozitív dolgokról is essen szó, teljesen felépül a lány. Ginger - Eric butuska ember szolgája- pont arra megy. Elfelejti elzárni a gondolatait és Sookie megtudja hol van Lafayette. Alku kötődik. Eric szavát adja, hogy elengedi a férfit, cserébe Sookie vele megy Dallasba segíteni a nyomozását. Tíz ezer dollár és Bill jelenléte a lány feltétele.   

Ahogy várható volt, Jasonnek be kellett vallania hogy hányadán áll a vámpírdologgal, mert a gyülekezetben csak utálni lehet őket. Kiborult, meg dühös volt, de aztán megnyugodott. Körülbelül erről ennyit is.

Maryanne egy nagy partit rendez, ahol ismét eluralkodik a tesztoszteron és ha nem vigyáz a néző láthat olyat testrészeket amik megzavarhatják a nyugalmát. Gondolok itt egy kövér, ötvenes férfira, aki meztelenül futkározik a jelent végén.  

Ami nagyon örömteli és nem is gondoltam volna, hogy Hoyt - Jason legjobb barátja -, végre előtérbe kerül. Végre vele is történik valami. Kedves, bátortalan srác, akit nem kisebb bonyodalom fenyeget, mint Jessica, Bill vámpírja. Megbabonázta a lány, és még azt sem bánja, hogy vámpír. Akárhogy is, remélem jól fog alakulni!   

Nekem nem tűnt különösebben nagy dolognak, de mindenkitől elnézést kérek, amiért nem szóltam a második rész kapcsán Daphnéról. Az előző részben vette fel őt Sam újoncként, teljesen tapasztalatlan és ügyetlen. A záró képsorokban ledobja a ruháját… És akkor megcsodálhatjuk a három nagy karmolás nyomot a hátán. Az a valami a lányt biztos követi…

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről