True Blood 2x09 - I will rise up

Rossz voltam és végignéztem a hátra maradt 4 részt. De nem árulom még el!!
Szóval, itt van ez a kilencedik rész, amiben elbúcsúzunk Godrictól, Eric pedig nagyot alakít. (Hölgyek előnyben…)

Ide kattintva, valami nagy dolog fog történni…

A bomba azonnal robbant, négy vámpír valamint két ember életét követelve,. a többiek enyhe füstmérgezéssel túlélték. Ericet – elmondása szerint – azért találta Bill a barátnőjén feküdve, mert megpróbálta megvédeni. Amikor elmegy segíteni, a szőke vámpír eljátssza, hogy a halálán van, és már csak Sookie segíthet neki. Feladat: a két ezüsttöltény kiszívása a nyaki – és a mellkasi sebből. A lány nehezen is, de rászánja magát és megteszi. Billt visszaérve az a látvány fogadja, hogy barátnője a férfi mellkasát szívogatja. Eric egyébként volt olyan ravasz, hogy könnyedén átverje a lányt. Ő ugyanis másodpercek alatt regenerálódik. Mindez egy sor egyéb bonyodalomhoz vezet.
A vér-csere miatt egyfajta erős kötődés alakul majd ki köztük, ami érzelmi és fizikai szintet egyaránt jelent. Mindig érezni fogja a lány érzéseit, azt hogy hol van. Bill megjegyezte, ne lepődjön meg, ha igen erős fizikai kontaktusról fog álmodni a vámpírral. Magyarul erős vágyat fog érezni iránta, ami hát nagyon összekuszálhat mindent.

Nem sokkal később Sookie és Jason átbeszélik az elmúlt napok eseményeit, kicsit lelkizős estét tartanak. Ezután jön az a momentum, amikor azt kellett mondanom: nem gondoltam volna… Pedig miért ne?. Eric segítségére van továbbra is Lorena, aki dühös Billre amiért az faképnél hagyta. A vámpír vér és Lorena mesterkedése a kívánt eredményt hozza.
AZ ELSŐ ÁLOM.  Sookie egy tizedmásodperc után már nem Billt látja maga mellett az ágyban, hanem ezt a  szőke,  több százéves, egyébként ex-viking vámpírt. Természetesnek veszi a helyzetet. Lorena pedig élvezi erejét és jót kacag a dolgok alakulásán. Az álombeli megcsalás az ér most?

Godricról is pár szót. Az egyetlen női vámpír, aki a médiában képviseli a faját, úgy látta helyesnek, ha ő maga jön Dallasba és kérdezi meg mi történt. Godricot teszi felelőssé a kialakult káosz miatt, ezért távoznia kell. Eric és Sookie is hullat pár könnycseppet érte, majd a fővámpír a Nap elé állt. És vége. Neki.

Lafayette és Tara édesanyja elmennek és maguk nézik meg hol és hogyan él mostanság a lány. Előzőleg Lafayette lila zúzódásokat látott Tara arcán, és a lány nem tudta megmondani mi történt vele. Eggsre gyanakodnak. Szabályosan elrabolják és kocsival viszik haza a lányt. Samnek sikerül elmenekülni a börtönből, mert ott is kereste Marianne. A nő nagyon dühös már, az egész várost Sam ellen akarja hangolni.

Hoyt bemutatta édesanyjának Jessicát, beültek a Merlotte-ba. A kisfia felnőtté válását nehezen viseli nő (Hoyt 28 éves) kifejti nézeteit a vámpírutálatáról, a piros cipőt hordó emberek iránti unszimpátiájáról, a megvetését azok iránt akik nem gondozzák a kertjüket, akik a gyepre parkolnak, a sokgyerekes családok, a tarka függönyök, a macskák, kutyák és kukacok gyűlöletét. Meg még pár vallásét.  

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről