True Blood 2x07 - Release me

Remélem mindenkinek jól sikerült a Szilveszter, kipihente magát és készen áll 2010-es évre.
A True Blood második évadja természetesen folytatódik, mind a Sorozatportálon mind a televízióban, úgyhogy akit érdekel az nem marad le semmiről. 

BUÉK…

A pince, lényegében egy ’szimpla’ raktárhelyiség,  nem olyan mint a horrorfilmekben. Mivel Sookie azt hiszi, Bill direkt nem jön megmenteni őket, a dallasi szállodánál megismert telepatával veszi fel kapcsolatot és ’elmondja’ neki hogy bajban vannak. Mikor Steve lejön hogy elbeszélgessen velük, Hugo nem bírta tovább és elmondta neki az igazat kettejükről.
Hugo egy áruló, a gyülekezetnek dolgozik. Az ő ’segítségével’ tudtak arról, mikor és hol mit csinálnak a dallasi vámpírok. A Stackhouse vezetéknév hallatán, Sookie testvére, Jason is belekeveredett az ügybe. Steve azt hiszi, Jason is azért van a gyülekezetben, hogy kémleljen, tehát nincs más választása csak megölni őt.  A fiúnak sikerül elmenekülnie és kijátszania őket, anélkül hogy valami komolyabb baja esne. 

Ennek a résznek a végén érkezik meg Godric a raktárba. Ő nem az, akit Eric visszaemlékezésében láttam. Inkább hasonlít egy angol focistára mint egy fő-fő vámpírra.

Kezd körvonalazódni egy Sookie-Bill-Eric hármas, egyenlőre még csak elméletben. Eric érdeke volt Lorena felbukkanása, hogy hátha sikerül szétválasztani a két szerelmest. Ericnek kell Sookie. Ő még nem mondta ki, még tagadja. 

Andy Bellefleur ’felfüggesztett’ nyomozó megjelenésével gyors véget ér Maryann kerti bulija. Magánkívül lett attól amit látott akkor este. Samnek sikerül megszöknie, és egy fegyver társaságában összefut Daphnével. Rászegezi a pisztolyt. A lány elmeséli, hogy Marianne egy isten, egy elpusztíthatatlan lény, és csak a természetfölötti lényeket nem képes irányítani. Akkor felteszem a kérdést: Andy is valami ilyesmi lény lehet? Ő nemigen hiszem hogy tud még róla…
A lány mivel elfecsegett fontos dolgokat Marienne végez vele...

Hoyt bevalotta Jessicának, hogy ő az első komoly kapcsolata, a lánynak is ő, úgyhogy nagy a boldogság!    

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről