The Big Bang Theory 6x02 – The Decoupling Fluctuation

Az ember kezd belerázódni abba, hogy megint hétről hétre láthat BBT-t és szerencsére a folytatás nem gyengébb, mint az évadkezdés.
Az első epizódban tárgyaltak továbbgyűrűznek.
Lényegében ez jellemzi a második részt.

Ahogy azt az évadnyitóban bevezették, Howard űrbéli élete közel sem olyan, mint azt álmodozásai során gondolta. Először az otthon maradt nőszemélyekkel – az anyjával és újdonsült feleségével – gyűlt meg a baja, majd az kollégái következtek. Két asztronauta társa, Dimitri és Massimino folyton ugratják és szívatják tapasztalatlan társukat, amit Howard elég nehezen visel.
Viszont poénok akadnak bőségesen.

A másik megkezdett szálon pedig ott van Penny és Leonard kétségekkel teli kapcsolata. Már ami a lányt illeti.
Nem biztos benne, hogy folytatni akarja a fizikus sráccal és ezt megosztja barátnőivel is.
Amy pedig ezt a titkot megosztja Sheldonnal, akiről tudjuk, hogy viszonyul a titoktartáshoz…
Az egészről egyedül Leonard nem tud, de azt hiszem nem lesz ez így sokáig.
Ezzel párhuzamosan, persze Amy és Sheldon kapcsolata is halad tovább a maga útján.

Az egyetlen magányos alak a szériában, Raj, akinek találtak egy partnert, még ha nem is olyat, amilyenre vágyott. Illetve, amilyet a rajongók szerettek volna neki.
Mivel Wolowitz az űrben dekkol, hát fogták a szintén magányos, szomorú kutyaképű Stuartot és összepárosították az indiai sráccal.
Ők ketten elkezdtek együtt lógni, sőt a képregény üzlet tulajdonos valamiféle Howard-pótlékká kezd válni és hozzácsapódik a főszereplőkhöz.
Ez bizonyos szempontból nem tudni jó döntés-e, mert mi lesz, ha visszatér Howard. Másfelől viszont nagyon is jó húzásnak tűnik, hiszen Wolowitz teljesen megváltozott mióta összejött Bernadette-el és nekem a mai napig is hiányzik a régi, Howard-os attitűd. Persze arról szó sincs, hogy majd Sussman figurája pótolni fogja ezt a hiányt, hiszen teljesen más a két személyiség, de talán visszahozhat valamennyit a régi idők hangulatából, amikor még az indiai és a zsidó srác folyton együtt lógot.

A második epizód ugyan nem volt valami energikus, de rossznak sem nevezném.
Olyasminek tűnt, mint ha két epizódba sűrítették volna bele, amit nem tudtak egybe.
A harmadik azonban hoz némi újdonságot, hiszen Sheldon életében megjelenik egy másik nő, aki talán fenyegetheti Amy pozícióját. Meglátjuk…

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről