Pretty Little Liars - Can You Hear Me Now [01x04]

A sorozat jó úton halad a thriller irányába. Jó persze ez inkább még egy amolyan kiskorú thriller, de valami megmozdult, ez határozottan érezhető. Mindemellett kicsit zavar, hogy sok színész feltűnően hasonlít a Gossip Girl színészeire. Ez persze lehet véletlen egybeesés, de nem hagyhattam szó nélkül. Példának okáért, Hannah úgy néz ki, mint Jenny az első évadban. Maya pedig Vanessára, vagy Mr. Fitz Rufus-ra emlékeztet. De végülis mindegy, reménykedjünk, hogy nem szándékos…

A harmadik rész leírását/kritikáját valahol "útközben" elhagytam, vagy lett vele valami, majd pótolni fogom! : )

Tovább...

A lányoknak már nagyon elegük van a rejtélyes A- ből, így letiltanak minden ismeretlen bejövő hívást, e-mailt, sms-t, reménykedve, hogy ezzel véget vethetnek az elmúlt időszak kínos eseményeinek. Ám ezzel a húzással, mintha felébresztették volna az alvó oroszlánt. Mostmár nem üzeneteket kapnak, hanem dalt a rádióban, vagy egy csinos kis sírt az összetört virágból, rúzsfoltos fenyegetést a tükrön…

Aria nehéz helyzetben van, hiszen tud egy titkot, amit el kellene mondania az anyjának, de nincs hozzá elég bátorsága. Végül Mr. Fitz támogatásával az anyja elé áll, ám akkor már túl késő. A. mindent elmondott.

Ebben a részben tűnik fel először Hannah édesapja, aki otthagyta őket egy másik nőért. Hannah örül, hogy végre eltölthet egy kis időt az apjával, ám kiderül, hogy nem csak egy ártatlan kis látogatásról van szó. Korántsem. Kiderül, hogy itt van a bizonyos nő is, aki mostmár a menyasszonya. És van egy lánya is, aki különös módon rajong a vitorlázásért.

Emily pedig igencsak szüksége lenne egy térképre önmagához, mert nem igazán tudja, hogy mit is akar most. Nem tudja, hogy mit tegyen a Maya-val történtek után, hogyan viszonyuljon ehhez, ráadásul a furcsa szomszéd sráccal is véletlenül összefut mindenhol.

Spencer-ről pedig még nem esett szó. Elég kellemetlen helyzetbe kerül, ugyanis beadta a nővére történelem dolgozatát (persze a saját nevével), ami a tanárnak annyira tetszett, hogy elindította egy országos esszé versenyen. És ha mindez még nem lenne elég, beállít hozzá részegen a nővére ex-vőlegénye, hogy bevallja, rossz testvért ismert meg először.


0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről