The Walking Dead 3x06 - Hounded

A nagyon színvonalas harmadik évad tovább dübörög. Az előző rész végi jelenet megadta az alaphangot a folytatáshoz. Olvasgatva a rajongók elméleteit a megelőző epizódokkal kapcsolatban külön érdekesség, hogy a legnagyobb hülyeségnek gondolt teóriák jöttek be. Az iramból kicsit visszavettek a készítők, ami azt jelenti, hogy még mindig az előző évad háromszorosával zakatolunk előre.

Nyilván mindenkit az érdekelt, hogy ki van a telefon másik végén. Nagyszerű és ötletes pontja volt ez a sorozatnak, hiszen ebből az aprócska momentumból bármit ki lehet hozni. Sokfelé lehet terelni a történetet, esetleg egy évadokon átívelő szálat belecsempészni a mindennapokba.

A legszebb az egészben, hogy az írók a lehető legegyszerűbb és voltaképpen legbugyutább megoldást választották, amely mégis magában hordozta az ötletességet. Kapaszkodjunk meg, a telefon másik végén Lori és a többi halott jó barát koptatta nehezen megszerzett T-perceit. Magyarul Rick marhára nem csevegett senkivel, egyszerűen odaképzelte az egészet. Ez azért érdekes többek között, mert így a rajongók is megbizonyosodhattak róla, hogy Lori halott és így búcsúztunk el tőle véglegesen.

A másik fronton is zajlott az élet. Michonne és Merle voltaképpen közelebb kerültek egymáshoz egy bizonyos értelemben, miközben a két szál végre egyesült. Merle elrabolta Glennt és barátnőjét. Michonne pedig feltűnt a börtönnél. Huh, mi lesz itt?

A fórumozók azon is szépen összekötötték a bajszukat, hogy vajon Carol életben van-e? Elvégre mégis sorozatot nézünk, ahol nem szoktak úgy kiírni első évados karaktereket, hogy nem is láttuk őket odaveszni. Pláne ebben a műfajban. Nos, jelentem Carol él és virul. Nincs a legjobb bőrben, de a legmegfelelőbb ember talált rá, Daryl.

Összességében egy kevésbé akciódús, de igen fontos epizód következett, amely megalapozta a hangulatot a folytatáshoz. Kíváncsian várom Rick, a Kormányzó és Merle találkozását.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről