Gyilkos elmék 1x06 - 1x10

Remélem már a kedvcsináló felkeltette azok érdeklődését, akik eddig nem követték nyomon ezt a krimisorozatot, vagy azokét, akik már régen látták! Én nagyon meg kedveltem. A most bemutatott öt rész is legalább olyan izgalmas volt, mint az első öt! Lássuk akkor!

Tovább

106- Gyávák előnye (L. D. S. K.)

Mint azt az előző részekben írtam Reid (Matthew Grey Gubler) egy zseni, de mégsem tud mindent. Pl. nem tud lőni, meg is bukik a teszten, annak ellenére, hogy Butch (Thomas Gibson) gyakorol vele. De a csapat nem tud ezzel kellő időt foglalkozni, mert új esetet kapnak. Nem is akármilyet! Egy sorozatgyilkos vadászik emberekre. Ezt úgy kell érteni, hogy messziről kilövöldözi őket, civileket, ártatlanokat. De nem öli meg őket, hasba lövi őket. Kiderül ki a gyilkos, Butch és Reid beszéltek is vele, de elengedték, mert nem gondolták hogy ő a tettes! De ezzel nincsenek egyedül, miért is gyanakodna pont rá az ember? A profiljából megtudjuk, hogy miért teszi!

107- Az utolsó vacsora (The Fox)
 
Kegyetlen gyilkossal állnak szemben a VKE tagjai. Családokat végez ki, gyerekeket és a szülőket egyaránt. A nyomozás során kiderül, hogy a gyilkos majdnem egy hétig együtt él áldozataival mielőtt végez velük, mindennap leülnek vacsorázni, mint egy nagy boldog család. A puzzle darabjait összerakva kiderül, hogy ki ez a férfi, és hogy miért csinálja. Jelenleg is túszul ejtett egy családot. Vajon időben érkeznek a profilozók?
Az epizód vendég szereplője a Vészhelyzet egykori recepciósa, Jerry azaz Abraham Benrubi.
108- A beépített ember (Natural Born Killer)
 
Sorozatgyilkos után nyomoznak, de ez egy profi. Brutális. Élvezi a gyilkolást, így meg is adja a módját. A profilozókat egy házba hívják, ahol két holtestet találnak (a harmadik eltűnt). Gyenge idegzetűeknek semmiképp nem ajánlom az első képkockákat! Én elég jól bírom a véres részeket, de ez már tényleg egy kicsit gyomorforgató. Az egyik áldozat egy kisstílű maffiózó, de ő szőrén, szálán eltűnt. Végre megtalálják. Darabokban. A gyilkos új áldozatot ejt foglyul, egy fiatal férfit. Kiderül, hogy az áldozat egy beépített ügynök, így a profilozók összefognak az FBI ügynökeivel, hogy megtalálják a férfit.
 
109- A legfelső hatalom (Derailed)
 
Egy skizofrén túszokat ejt a vonaton. Ezen a szerelvényen van Elle (Lola Glaudini) is, így ő is veszélybe kerül. A férfi a legfelsőbb hatalommal kíván beszélni, hogy azok vegyék ki karjából a chipet amit beépítettek, hogy lehallgassák. De ezt nem egyedül eszeli ki, a hangok mondják neki. Megérkeznek a profilozók, Gideon (Mandy Patinkin) beszél a férfivel. Mondjuk nem meglepő, hogy ő alakítja a legfelső hatalmat. Jól is áll neki! Végül az egyik profilozónak kell bemennie, és egy kis trükkel kivarázsolni a férfiból a chipet. Lövöldözés támad. Vannak áldozatok és túlélők is…
110- Az Ördög arca (The popular kids)
 
Holtestet találnak egy kisváros erdőjében, egy fiatal fiút, a helyi focicsapat egyik oszlopos tagját. Nem messze a helyszíntől találnak egy oszló hullát, sátánista jelképekkel. Vajon ki követ el ilyen gyilkosságot egy békés kisvárosban. Egy darabig a sátánista, huszonéves srácot gyanúsítják. Megpróbálják kiszedni belőle, hogy hol van a lány, aki a focistával futott aznap reggel. A profilozók munkáját segíti a seriff fia. Morgan (Shemar Moore) és Gideon két különböző módon de egyszerre jön rá, hogy ki a tettes!


0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről