2 Broke Girls 2x01 – And the Hidden Stash

Túlzás lenne azt állítani, hogy vártam a 2. évadot, de azért kíváncsi voltam, hogy a (számomra) csalódást keltő első évad vége után, mivel hozakodnak elő a készítők. Finoman szólva sem erőltették meg magukat, hiszen az évadkezdés
– pár apróságtól eltekintve – nem volt valami erős. De az is lehet, hogy a részek előrehaladtával elmúlt az újdonság varázsa. Nem tudom, de azt hiszem, én megválok a szériától, szóval ez lesz az utolsó 2BG-és bejegyzésem.

Ennek a döntésnek több oka is van.
Egyrészt már az előző szezonban kezdett ellaposodni a széria és az új szereplő, Sophie (Jennifer Coolidge) sem tett jót neki. Sokat rontott a sorozaton a megjelenése, mert egész egyszerűen bosszantó. És sajnos most már állandó szereplőként alkalmazzák, aki Oleg karakterének is élét veszi.
Illetve bekövetkezett az, amitől tartottam és a széria elindult egy nekem már „túl csajos” irányba.

Arról nem is beszélve, hogy nem nagyon van arra időm, hogy még ezzel is vesződjek és az összes sorozatom közül, ez esett ki.
De mind közül a legnagyobb gondom, hogy a sorozat megrekedt és nem is törekszik rá, hogy feldobja valamivel. Most is ugyanott folytatták, ahol abba hagyták, mint ha csak egy szezon közi epizódot néztem volna. Persze akadtak újdonságok, például Caroline apja is feltűnt végre hosszabb időre is, akit Steven Weber formál meg.

Az epizód lényegében erősen kezdett a Trónok harca-poénnal, de utána már Kat Dennings sem volt olyan energikus, mint azelőtt, pedig ő még a rosszabb részekben is sziporkázott.
Nagyon éli a karakterét, de úgy fest, hogy ez már kevés. Legalább is számomra.
Az évadnyitás témája, hogy Caroline, illetve a Channing család ingóságait elárverezik és a lány emiatt elég érthető módon kiborul.
A találkozó az apjával szintén elég kellemetlenre sikerül, hiszen a lány azt hiszi az apja nem törődik a jövőjével. De ráveszi a lányokat, hogy szerezzék meg Caroline egy régi díjugrató trófeáját. A két lány félreérti a helyzetet és az öreg Channing mondandóját és tévesen azt feltételezik, hogy a férfi pénzt dugott bele, így gondoskodva a lányáról.
Szóval bonyodalom akad, de az első cirka két perc után a megszokottat kapjuk, nem törték magukat, hogy nagyot – de legalább egy kicsit – szóljon az évadkezdés.
Caroline arcszőrén való poénkodás nekem már túlságosan csajszis, ergo ez már nem nekem szól.
Az első évadban is akadtak ilyesmik, de azokat nem hangsúlyozták ennyire, vagy csak az emlékezetem kopott meg. Lényeg a lényeg, nekem ennyi elég volt. Már nem szórakozom olyan jól rajta, mint az elején.
És annak fényében milyen volt az évad vége, az új évad kezdése igen csak lapos lett és ez nem sok jóval kecsegtet. Való igaz nem kellene megítélnem a sorozat folytatását és az egész második évadot a kezdés alapján. Nem is teszem, de nem szimpatikus, már amit mindez (az első évad végével együtt) előrevetít.


A feliratokért örök hála 7Seleniumnak.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről