Az NBC újoncai a 2012/2013-as szezonra

Az összeállítás a tovább mögött olvasható.

Go On
Szereplők: Matthew Perry, Julie White, Suzy Nakamura, Tyler James Williams, Laura Benanti
Matthew Perry több sikertelen próbálkozás után ismét egy komédiával kívánja felhívni magára a figyelmet. A Go on egy rádiós sportriporterről szól, aki egy balesetben elvesztette feleségét. Ahhoz, hogy túltegye magát a tragédián elküldik egy terápiás csoportba.

Save me
Szereplők: Anne Heche, Alexandra Breckenridge, Michael Landes Heather Burns, Lamman Rucker
Beth Harper egy átlagos feleség. Házassága romokban, életét veszély fenyegeti. A halálkozeli élményből magához térve réjön, hogy képes kommunikálni Istennel. Mondanom sem kell, hogy ezen mindenki nagyon meglepődik.
 
The New Normal
Szereplők: Andrew Rannells, Georgia King, Justin Bartha, Ellen Barkin, Bebe Wood
Újabb szitkom egy érdekes családról. A két főszereplő fiú egy párt alkot. Életük remek, egyedül a gyerekvállalás nehézkes. Rövidesen találnak is egy megfelelő anyukának való hölgyet, akinek a nagymamája egyhén szólva sem szereti ezt a fajta családmodellt.

1600 Penn
Szereplők: Bill Pullman, Jenna Elfman, Amara Miller, Josh Gad, Martha MacIsaac
Átlagosnak nem nevezhető családi vígjáték. A gyerekek rosszak, az élet nem habos torta, apuka pedig az Egyesült Államok elnöke.

Animal Practice
Szereplők: Justin Kirk, Tyler Labine, Matt Walsh, Bobby Lee
Szitkom egy állatorvosról, aki sokkal jobban kedveli az állatok társaságát, mint az emberekét.

Guys with Kids
Szereplők: Jamie-Lynn Sigler, Anthony Anderson, Jesse Bradford, Tempestt Bledsoe
Vígjáték főszerepben kisgyerekekkel és apákkal, akik próbálják helyes irányba terelni lurkóikat miközben az élet nehézségeivel is meg kell küzdeniük.

Next Caller
Szereplők: Dane Cook, Collette Wolfe, Jeffrey Tambor
Vígjáték főszerepben két rádióssal, akik egészen máshogy képzelik el a jó műsort. Mindkettő eléggé ambíciózus és makacs ahhoz, hogy folyamatosan egymás agyára menjenek.

Revolution
Szereplők: Giancarlo Esposito, Billy Burke, Andrea Roth, Tim Guinee, JD Pardo, Brandon Molale, Jeff Wolfe, Anna Lise Phillips
J.J. Abrams legújabb drámája egy poszt-apokaliptikus világról, ahol egyik napról a másikra megszűnt az elektromosság. Az emberiség megváltozott életkörülményei kerülnek terítékre. A bevezető részt Eric Kripke írta.

Hannibal
Szereplők: Hugh Dancy
Hannibal Lecter visszatért a képernyőre, ezúttal egy dráma sorozat főszereplőjeként. A rendkívüli észjárású férfi még teljesen ártatlan, csak később válik belőle szörnyeteg. Szabadidejében gyilkosságok nyomozóinak segít a tettes nyomravezetésében.

Chicago Fire
Szereplők: Jesse Spencer, Teri Reeves, David Eigenberg, Charlie Barnett, Lauren German, Monica Raymund, Eamonn Walker, Taylor Kinney
Tűzoltókról szóló dárma, ki nem találjátok melyik városban. A tűzoltók mindennapjaiba nyerhetünk betekintést.

Do No Harm
Szereplők: Phylicia Rashad, Jason Blicker, Steven Pasquale
Egy idegsebész sötét titkot rejteget magában. Kettős énje van. A gonosz fele rendszeresen átvenné felette az irányítást, ha hagyná. Egy orvosság mindezt megakadályozza. Pontosabban eddig a pillanatig segített neki. Sajnos barátunk szervezete ellenáll a szerre, ami nem hat többé.
 
Infamous
Szereplők: Meagan Good, Christopher Denham
Újabb dráma, amelynek főszereplője egy beépített ügynöknő, aki régi barátja után folytat nyomozást a gazdagok világában.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről