A CBS 2010-2011-es sorozatai

 

Tovább...

 

Elkaszált sorozatok: Accidentally on Purpose, Cold Case, Gary Unmarried, Ghost Whisperer, Miami Medical, The New Adventures of Old Christine, Numb3rs, Three Rivers.

Berendelt sorozatok: 48 Hours Mystery, 60 Minutes, Criminal Minds, CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami, CSI: New York, How I Met Your Mother, Medium, NCIS, NCIS: Los Angeles, Rules of Engagement, Survivor, The Amazing Race, The Big Bang Theory, The Good Wife, The Mentalist, Two and a Half Men, Undercover Boss.


 

 

Blue Bloods


Műfaj: dráma
Indulás: 2010. ősz
Neves készítők közreműködésével készül a sorozat. Ahogy a mellékelt képen is láthatjátok, Tom Selleck aktív résztvevője lesz a szériának, amely egy büszke hagyományokkal rendelkező család mindennapjait mutatja be nekünk. A rendőrség kötelékében szolgált a család szinte minden tagja a régmúltba visszamenőleg. Mikor a legkisebb fiú is csatlakozik a kötelékhez, mi akkor kapcsolódunk be a történésekbe. Előre látom, hogy egy izzadt, korrupt, bűnös világba fogunk belecsöppenni, ahol csak a felszín tiszta. Nem hiszem, hogy ez lesz a kedvenc sorozatom.


Download:

FLVMP43GP

 


 

 

"Criminal Minds Spin-off"


Műfaj: dráma
Indulás: 2011. tavasz
Azt hiszem a Gyilkos Elmék rajongóinak nem nagyon kell bemutatnom ezt a sorozatot, amelyet egyelőre még el sem neveztek. A főszerepet Forest Whitaker vállalta, aki a viselkedéselemző részleg vezetőjeként segít megtisztítani az utcákat a bűnözőktől. Criminal Minds fanoknak kötelező adni egy esélyt a szériának, amely a hírek szerint jövő tavasszal startol majd.


Download:

FLVMP43GP

 


 

 

The Defenders


Műfaj: dráma
Indulás: 2010. ősz
Nem akármilyen párost tűznek a készítők képernyővégre, hiszen James Belushi és Jerry O'Connell fogják alakítani a főszerepeket. A két férfi ezúttal ügyvédek bőrébe fog bújni, hogy megismertesse a nagyérdeműt a las vegas-i élet árnyoldalával. Mindkét férfi más-más jellem, amely bizonyára szemkápráztató jeleneteket fog eredményezni. A magam részéről még kérdéses, de talán a színészek miatt adok egy esélyt.


Download:

FLVMP43GP

 


 

 

Hawaii Five-0

Műfaj: dráma
Indulás: 2010. ősz
Daniel Dae Kim és Grace Park új vizekre evezett, mégpedig egy régi sorozat modern újragondolásába. Egy különleges csapat vár majd minket, akik a saját módszereikkel harcolnak a bűn ellen. A „tropico” hangulat garantálja, hogy nem mindennapi sorozatnak lehetünk majd tanúi.


Download:

FLVMP43GP

 


 

 

Mike & Molly

Műfaj: komédia
Indulás: 2010. ősz
Chuck Lorre saját maga számára is magasra tette a mércét, mert a két óriási sikert aratott szitkomja után újra a komédia műfajában próbál szerencsét. A Mike & Molly két kövér ember életét mutatja be. Mindkettőjük jószívű és szeretni való, de súlyproblémáikkal nem tudnak mit kezdeni. Egy véletlen folytán ismerkednek meg és mindent elkövetnek, hogy megváltoztassák életüket.


Download:

FLVMP43GP

 


 

 

$#*! My Dad Says

Műfaj: komédia
Indulás: 2010. ősz
Ki gondolná, hogy a Twitter szolgált inspirációul az alapötlet megalkotásában? Egy jó ötletből pedig nem túl bonyolult kihozni egy szitkomot. Ha hozzávesszük, hogy a főszerepet William Shatner fogja alakítani, akkor elgondolkodhatunk, hogy talán egy nézhető komédiáról van szó. Egy apa és fia életét bemutató sorozatnak nézünk elébe, ahol a srácnak el kell tűrnie, hogy édesapjának mindenről megvan a maga vaskalapos véleménye.

Download:

FLVMP43GP

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről