ABC Uprfronts 2011

 

Pan Am 

Sztori:  A történet a 60-as évebe kalauzol minket vissza. A Pan Am nevezetű légitársaság alkmazottai életét kísérhetjük figyelemmel, mind a magánéletben, mind a munkahelyen. Az Egyesült Államok és Oroszország között dúló háború pedig arról gondoskodik, hogy a történet ne csak hajlakkról és szerelmi civódásokról szóljon. 

Szereplők: Kelli Garner (My Generation), Christina Ricci, Margot Robbie (Neighbors), Michael Mosley (Scrubs), Jonah Lotan (CSI: NY, 24) and Karine Vanasse.


Charlie's Angels

Sztori: A klasszikus sorozat és film remake-je. 

Szereplők: Minka Kelly (Friday Night Lights), Rachael Taylor (Grey’s Anatomy), Annie Ilonzeh (General Hospital), Ramon Rodriguez (The Wire) and Robert Wagner (Hart to Hart).

Once Upon A Time

Sztori: A sorozat a klasszikus gyermekmesékhez nyúl vissza olyan mesehősöket megjelentíve, mitn Hófehérke vagy a herceg fehér lovon. A pilot történetének középpontjában Emma Swan áll, aki egy olyan titokra készül fényt deríteni, amely az eddig békés kis falut felébreszti. Miután egy kisfiú szegődik a nyomába, a falut elárasztják a mesehősök, akik nem ismerik saját személyazonosságukat, ez természetesen a gonoszu boszorkánynak köszönhető.

Szereplők: Jennifer Morrison (House), Ginnifer Goodwin (Big Love), Lana Parrilla (Miami Medical), Jamie Dornan (Marie Antoinette), Josh Dallas (Thor), Raphael Sbarge (Prison Break), and Robert Carlyle (Stargate Universe).


Revenge

Sztori: Ez a dráma egy fiatal lányról szól, aki kibérel egy házat a Hamptons-ban. Azonban a többiekkel ellentétben ő nem napozni és szórakozni ment. Bosszút akar állni a szomszédain, akik tönkretették a családját, amikor kislány volt.

Szereplők: Emily Van Camp (Brothers & Sisters), Ashley Madekwe (Bedlam), Nick Wechsler (Roswell), Gabriel Mann (The Rainbow Tribe), Connor Paolo (Gossip Girl), Christa B. Allen (One Kine Day), Henry Czerny (The A-Team), Madeleine Stowe (Raines), and Josh Bowman (Make It Or Break It).

(nemsokára jönnek a midseason-ös sorozatok is)

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről