Upfronts - Syfy 2011/12

Következzen most az amerikai csatornák egyik legkülönösebb műsorválasztékkal bíró adója, a sci-fi adó 2011-12-es tervei.

A csatorna népszerűsége folyamatosan növekszik, amiben komoly részt vállalt a honosított Being Human, vagyis az Emberbőrben, mely első sikeres évadja után megkapta lehetőséget a folytatásra.

A másik nagyon kedvelt széria a különös ötlettel bíró, ám sikeres reality, a Face-off, ami szintén elnyerte a nézők tetszését, de legalább is zöld utat kapott a második évad. A maszkmesterek párbaja folytatódik.

De három másik sorozat is visszatér a következő évadjával, sorrendben a Warehouse 13 (a csatorna valaha volt legnézettebb szériája), a Heuréka és a Haven.

Újoncként érkezik az Alphas című sorozat, mellyel a Syfy a szuperhősök kedvelői felé nyit.

Itt kedvcsinálónak egy rövid előzetes:

Reality-k terén  is erős lesz a Syfy hiszen eddig is számos ilyen témájú műsora volt, de idén további hármat indít útjára.
A Legend Questet, mely valami Elveszett ereklyék fosztogatóiba oltott Da Vinci-kód lehet, a Haunted Collectort (nem végleges cím), mely tovább bővíti a szellemekkel foglalkozó szériák számát, míg a Paranormal Witness (szintén nem végleges cím), ami meglepő módon szintén a természetfeletti eseményeket átélt emberekkel fog foglalkozni.

Visszatér a Destination Truth és a Scare Tactics is az ötödik évaddal, de a Hollywood treasure is folytatódhat az olyan dokumentumszerűségek mellet, mint a Fact or Faked: Paranormal Files, a Beast Legends, Ghost Hunters, Ghost Hunters Acadamy, Ghost Hunters International, Marcel's Quantum Kitchen, vagy az Urban Legends.

Valószínűleg sokakat elszomorít, hogy amíg a Génrejtek (Sanctuary) megkapta az esélyt a folytatásra, addig a Stargate Universe-t elkaszálták.


0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről