The CW Upfront 2011

 

 

Berendelt folytatások:

    Supernatual
    Vampire Diaries
    90210
    Gossip Girl
    America’s Next Top Model
    One Tree Hill
    Nikita

Újoncok:

    Hart Of Dixie: Az orvosin évfolyamelsőként végzett Zoe Hart, apja nyomdokaiba lépve, szeretne szívsebészként elhelyezkedni. Ám nem minden álom teljesülhet, ezért a new york-i lány elfogadja egy alabamai kisváros ajánlatát és odautazik praktizálni. Ám ott sem éppen fenékig tejfel az élet. A nagyvárosi lánynak meg kell tanulnia beilleszkedni a csendes kisváros életébe.

 

   Ringer: Sarah Michelle Gellar visszatér. Egyből duplán, ugyanis egy ikerpárt alakít ebben az új drámában. Bridget, aki ép  elvonókúrán van szemtanúja lesz egy gyilkosságnak és ezért az FBI védelmébe veszi. New York-ba menekül, ahol nővére, Siobhan él. A testvér szinte szöges ellentéte Bridgetnek, látszólag. Ám amikor a lány eltűnik, Bridget átveszi az életét és rá kell döbbennie, hogy nem minden olyan csillogó, mint az kívülről látszott.

 

  The Secret Circle: A sorozat Cassie Blakeről szól, aki egy átlagos tinilány életét éli, míg édesanyja áldozatául nem esik egy tűzvésznek. Ekkor nagymamájához költözik egy álmos washington-i városkába. Új iskolatársaival találkozása után furcsa dolgok kezdenek történni körülötte, míg be nem avatják a lányt: ők mind ősi varázslók leszármazottaik és a lányt is szeretnék köreikben tudni. Először persze Cassie semmit sem hisz el, de egy nap megtalálja édesanyja varázskönyvét, mely sok dologra ad választ számára, de pont ugyanannyi új kérdést is felvet. Például, hogy édesanyja halála nem baleset volt?

 

   Realityk: The Frame, Re-modeled, H8R

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről