Kedvcsináló - Amerikai Fater (American Dad)

 

Aki szereti a Family Guy-t, annak bátran merem ajánlani az Amerikai Fater című komédiát. Persze sok olyan véleményt is olvastam, hogy a Family Guy sz*r, az American Dad viszont jó. Szóval aki nem szereti az imént említett sorozatot, az is bátran tehet egy próbát Stan Smith-el és családjával.
Miről is van szó? 20 perces rajzfilm sorozat Seth MacFarlane tollából, akiről annyit érdemes tudni, hogy elég elmebeteg humora van, de kétség kívül sikert sikerre halmoz sorozataival. Az American Dad egy „átlagos” tengerentúli család mindennapjait mutatja be, akik minden epizódban a lehető leghülyébb szituációkba keverednek. Papa (aki CIA ügynök), mama, gyerekek, Roger az UFO, Klaus a hal és még sok egyéb visszatérő szereplő mindennapjait követhetjük figyelemmel.
Külön öröm számomra, hogy a TV6 jóvoltából már hazánkban is megtekinthetjük szinkronizáltan. Magán véleményem, hogy a magyar hangok jól el lettek találva.
Aki úgy gondolja, megér egy misét a sorozat és még nem hallott róla, annak javaslom nézzen bele hétköznaponként 21:00 órától a TV6-on, hátha megtetszik neki.

http://www.tv6.co.hu/

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről