Doktor House 6x19 - The Choice

Átlagos Doktor House epizódot izgulhattunk végig, amelyben sok apró hülyeséget és idegesítő dolgot láthattunk. A körítés és a téma semmit sem változott, szóval egy végtelenül unalmas, ötlettelen és kiábrándító folytatást kaptunk.

Tovább...

Ezúttal egy vőlegény volt a beteg, aki épp az oltárnál esett össze.

Ahogy az lenni szokott, a fiatal férfi is sötét titkokat rejtegetett magában. Ezekre akkor derült fény, amikor 13 és Taub betörtek a krapek régi lakásába és találkoztak egy sráccal, aki azt állította, hogy a betegük pasija volt 3 évig. Na, ekkor már látszott, hogy az esküvőből sosem lesz semmi.

A menyasszony szerepét Eva Amurri alakította, akinek játéka borzasztóan gyenge és felszínes volt. Kifejezetten idegesített az, amit csinált.

Ezúttal nem akarok nagyon belemenni a negatívumokba, elég annyit tudni, hogy minden rossz, ami a sorozatban elő szokott fordulni, az itt is látható volt.

De mégsem tudok szó nélkül elmenni azon tény mellett, hogy mikor a szívrohamot kapott srác felébredt, a barátnője abban a szent pillanatban nekitámadt, hogy bla bla bla. Ekkor még nem jött szóba az esetleges melegség gondolata, szóval erre se lehet fogni a reakciót. Vajon ez mennyire életszerű? Elég rossz állapotban van a párod, majd a gyógyulás jeleként felébred és te ahelyett, hogy átölelnéd és megnyugtatnád, letámadod valami apró hülyeség miatt? Ugyan, kérem!

Aki ismeri a Doktor House íróinak stílusát, kitalálhatta, hogy a meleg-nem meleg fickó így se úgy se fog jól kijönni ebből az egészből. A készítők most sem hazudtolták meg önmagukat, minden pontosan így történt.

A mellékszál is nagyon gyengére sikerült. Továbbra a Taub-felesége-szeretője triumvirátus örvend a legnagyobb népszerűségnek. Egy ideig ez még elment, de már 4-5 rész óta csak ez megy.

A többi mellékvágányról meg nem is nagyon érdemes beszélni, mert még ennyi lendület és ötletesség sem mutatkozott. Annyit azonban megtudhattunk zárásképpen, hogy House dokinak fáj a lába, amin már az orvosság sem segít, ezért elkezdett inni. Mivel úgyis közeleg az évadzáró, mi lenne, ha House túl sokat inna, elkezdene hallucinálni és elvonóra kellene küldeni pár hónapra? Ja, hogy ezt már eljátszották csak vicodinnal? Ugyan, kit érdekel! Úgysem fog feltűnni senkinek.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről