A 2009/2010-es év újonc sorozatai

Accidentally on Purpose

Klasszikus komédia, amelynek főszereplője egy újságírónő, aki egy egyéjszakás kaland után teherbe esik. Úgy dönt, megtartja a gyereket és egyúttal a leendő apukát is. A bibi csak annyi, hogy a srác jóval fiatalabb a nőnél. Ez a tény adja meg a sorozat alaphangját.

Brothers
Félórás komédia, amely egy volt NFL játékosról szól, aki úgy dönt, visszatér a családi fészekbe, mivel egy baleset következtében tolószékbe kényszerült.

Community

A történet egy közösség mindennapjait mutatja be, amelynek tagjai idősek, háziasszonyok, lúzerek. Mindenki, aki számít. Főszereplőnk ennek a közösségnek lesz az egyik tanára, miután megfosztják diplomájától. Természetesen komédiáról van szó.


Cougar Town

Courtney Cox neve garancia lehet, hogy nem egy unalmas és agyatlan szitkomot fogunk kapni. A főszereplő Jules Cobb, egy negyvenes éveit taposó nő, aki túl van már egy váláson, most mégis úgy dönt visszatér az élet színpadára és újra pasizni kezd. Gondolom nem sok sikerrel...


Eastwick

Az 1987-es Eastwick-i boszorkányok törtnetéből készülő sorozat 3 nőről fog szólni, akik rájönnek, hogy boszorkányok. Megjelenik egy titokzatos idegen a nyugodt kisvárosban, aki mindent megváltoztat.


Flash Forward

A történet szerint a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre és hat hónappal előre bepillantanak a jövőbe. Főszereplőnk olyat lát, amit nagyon szeretne elkerülni és ezért mindent megtesz. Óriási médiavisszhangot kapott ez a sorozat, reméljük nem csalódunk majd.


Glee

Zenés sorozat egy lecsúszott énekkarról, amit naggyá kíván tenni egy naiv és álmodozó tanár.

Hank

Főszereplője egy idősebb férfi, aki hipp-hopp munka nélkül találja magát. Hozzá kell szoknia ehhez az új élményhez, több ideje van a családjával foglalkozni, bár már azt sem tudja szinte, hogyan kell. Komédia a javából!


Human Target

Képregény adaptációról van szó, amelyben főhősünk „mások bőrébe bújik” ha szükséges.


Melrose Place

A klasszikus sorozat feldolgozása. Szerintem nem kell külön bemutatni, sokan tudják miről van szó.


Modern Family

3 család mindennapjaiba nyerhetünk betekintést.
1. família: hetero család: papa, mama, 3 gyerek. 2. família: hetero család: latin anyuka, idősebb fehér apuka, 1 gyerek. 3. család: meleg pár: papa, papa, örökbefogadott csecső.


NCIS: Los Angeles

Mit is mondhatnék? Újabb helyszínelők sorozat érkezik, kérdés mennyire lesz majd sikeres a többi árnyékában.


Sons of Tucson

A család feje, az apa, börtönbe kerül. A leleményes gyerekek nem csüggednek, úgy döntenek keresnek maguknak új apukát. Találnak is, csak éppen nem úgy alakulnak a dolgok, amire a két fél számított. Komédia.


The Beautiful Life

Könnyed, fiatalos sorozatnak ígérkezik, amely a szupermodellek mindennapjait készül bemutatni. A történetből kiderül majd, hogy nekik sem fenékig tejfel az életük.


The Forgotten

Itt egy újabb nyomozós sorozat, amelyben a csapat olyan áldozatok ügyein nyomoz, akiket nem tudtak azonosítani. Egyrészt nehézséget okoz az áldozat kilétének meghatározása, utána pedig még el is kell kapni a tettest.


The Middle

Komédia egy átlagos családról, akiknek átlagos problémáik vannak: gyereknevelés, megélhetés, stb.


Three Rivers

Komoly témájú orvosi sorozat, amely a transzplantációs osztály mindennapi drámáit mutatja be. Ez egy olyan hely, ahol nem lehet hibázni, nincs második esély, és ahol minden másodperc számít.

V

Ez egy régi mini sorozat újragondolása, amelyben az emberiség és az idegenek első találkozását tekinthetjük meg. Látszólag békés szándékúak, de ez csak a felszín.
Az igazság ennél jóval összetettebb és bonyolultabb és kevésbé békés.
A sorozat címe pedig rémálom az internetes keresőknek. :-)


Vampire Diaries

A sztori egy testvérpárról szól, akik elvesztették szüleiket egy autóbalesetben.
A főszereplő lány megismerkedik két vámpírral, akik testvérek és egymás ellentétei.
Az egyik békés, a másik vérszomjas. Megkezdődik a harc a lányért és lelkéért.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről