The Walking Dead 2x05 - Chupacabra

Az eltűnt kislány utáni keresés tovább folytatódott, közben kisebb nagyobb konfliktusok kerültek előtérbe. A rész főszereplője Daryl lett, aki szívesen kihagyta volna ezt a megtiszteltetést. Sajnos a tempóval és az egy helyben topogással még mindig nem vagyok kibékülve, de a finálé mégis meghozta a maga gyümölcsét.

Egyre inkább vérszegénynek tartom az évad ezen szakaszát. Sokkal több titkot és meglepetést lenne képes tartogatni ez az univerzum. Egy egész világ tele járkáló halottakkal, sajátos élethelyzetekkel, drámai mondanivalóval. Mi azonban leragadtunk egy apró porszemnél.

Az elkóborolt Sophia még mindig nem került elő, pedig hőseink mindent megtesznek. Shane hangot is adott nemtetszésének, kerek-perec megmondta Ricknek, hogy már rég odébb kellett volna állni. Abból a szempontból igaza is van, hogy a sztorinak jót tenne valami magasztosabb történet. Persze az emberség diadalmaskodott és a keresés folytatódott.

Daryl is kivette a részét a terület átfésülésében. Bár ne tette volna. Balesetet szenvedett, alig tudott meglógni két zombi elől. Ráadásul a rendkívül önfejű Andrea szépen fejbe lőtte barátunkat, mivel zombinak nézte. Azért akármekkora dráma szériával is nézünk szembe, az írók egy ilyen karaktert nem tudtak feláldozni, így Daryl fejét csak súrolta a golyó, apró karcolásokkal megúszta.

Az állapotos Lori még mindig elég kényes helyzetben érezheti magát. A baba valószínűleg nem a férjétől van, ha pedig ez kiderül, nagy balhéra van kilátás.

A legnagyobb izgalmakat az epizód vége szolgáltatta, hiszen Glenn olyat látott, amit nem kellett volna. A mindig derűs és kék egű farm sötét titkára fény derült. A kedves házigazdák egy csapatnyi járkáló rejtegetnek az egyik pajtában. Vajon miért?

Összességében egy Dary központú rész kerekedett ki, amely nem sok izgalmat hozott, még mindig nem pörgött fel az évad, az igazi izgalmak még váratnak magukra.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről