Sex drive (szextúra)

A Szextúra leginkább az Euro túrára emlékeztet engem, ami nem véletlen, mert sikerült lekoppintaniuk a film jó vonásait és nagy megdöbbenésemre az értelmetlen, rossz jeleneteket nem másolták le, így egy egész jó kis vígjátékot kaptunk...

A film 100 percen keresztül szórakoztat el minket, kétségtelenül. Kapunk jópofa karaktereket, átlagos színvonalú színészekkel és kezdődhet az állatkodás. Szokásos probléma áll fenn, ami a szüzesség, de az internetnek hála, ez Ian számára megoldódni látszik csak azonban mielőtt elindulna, hogy találkozzon Cukor cicával, Lance (a legjobb haverja) közli vele, hogy ő is vele tart. Ellopják tesója fullos kocsiját, de betoppan a szomszéd csaj is Felicia, akivel kiskoruk óta haverok és Ian próbálkozott, de Felicia nem engedte kapcsolatukat magasabb szintre emelni. Tehát hárman vágnak neki az útnak és konkrétan ennyi a történet, mert a film végére fognak megérkezni, de kit érdekel, ha ekkora vígjátékot kapunk. Az úton sok meglepő kaland fogja őket érni, aminek a végére Ian és Felicia szerelmes lesz.

Lance, aki minden csajt megkap magának rettentően nagy arc. Ian egy visszahúzódó alak, aki csak a képzeletében nagy sztár és Felicia, egy rocker csaj, aki mindig valami extrémre vágyik, de benne is ott rejlik a romantika. Az Euro túránál jobb lett a film, mert több a poén és nekem a története is jobban tetszett, mert nincs a történetének jelentősége és ezek a poénok bárhol elmennének. A vetélytársának pedig kicsit erőltetebbek lettek.

Végül annyit fűzök hozzá, hogy NÉZZÉTEK, nagyon jól sikerült és biztos, hogy mosolyt csal mindenkinek az arcára, sziasztok.

Remélem szépen telnek az ünnepek és az új év jobb lesz.

4

Nekem mosolyt csalt az

Nekem mosolyt csalt az arcomra! Köszi!

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről